papazaf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδια το office 2003 εχω..........
alkisg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Κάνεις copy τον πίνακα από το Excel. Πηγαίνεις στο Word (!) και κάνεις ειδική επικόλληση->Κείμενο Unicode. Μετά κάνεις μαζικές αντικαταστάσεις (Στον διάλογο αντικατάστασης του Word πατάς "λεπτομέρειες" και μετά "ειδική"): (1) Όλα τα Enter σε tab, ώστε να μπορείς μετά να τα εισάγεις στο excel σαν tab seperated values (2) Όλα τα (7 ψηφία)(tab) με (7 ψηφία)(enter), ώστε να σου χωρίσει τις εγγραφές ανά γραμμή. Δηλαδή κάθε γραμμή τελειώνει με τηλέφωνο (7 ψηφία). Τελικά τα σώζεις σαν .txt αρχείο (όχι .doc) και από το excel του λες να τα εισάγει σαν πεδία διαχωρισμένα με tab.
tzark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Παιδια γεια σας Συγνώμη για την εισβολή εδώ Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο εξής πρόβλημμα ? Δεν μπορώ να κάνω διόρθωση ελληνικών στο Word - Office 2003 English Σας Ευχαριστώ
tzark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Παιδια γεια σας Συγνώμη για την εισβολή εδώ.... Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο εξής πρόβλημα ? Δεν μπορώ να κάνω διόρθωση ελληνικών στο Word - Office 2003 English Σας Ευχαριστώ
papazaf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 δεν μπορω να βρω πως να διαλεξω (7 ψηφία)(tab) με (7 ψηφία)(enter)...... τι γραφεις στο replace?
papazaf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2005 βαλε τα proofing tools του office (ξεχωριστο cd) και θα λυθει...
alkisg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Αν πατήσεις το κουμπάκι "Ειδική" (special) στον διάλογο αντικατάστασης θα τα βρεις: tab = ^t ψηφίο = ^# enter = ^p Άρα θες να αντικαταστήσεις ^#^#^#^#^#^#^#^t με ^&^p όπου ^& αυτό που έψαχνες (τα 7 ψηφιά με το tab)
papazaf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 εμ εγω εβαζα ^7# , και αλλα κουλα.......σε ευχαριστω
papazaf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 στο replace μου βγαζει οτι το ^# ειναι invalid character!!!!!!!1
alkisg Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Ναι, δεν μπορείς να του πεις να αντικαταστήσει π.χ. το "6" με "οποιοδήποτε ψηφίο". Αν πατήσεις το "ειδική" ΑΦΟΥ έχεις πάει στο κουτί "Αντικατάσταση με" θα δεις ότι δεν υπάρχει "οποιοδήποτε ψηφίο". Γι' αυτό και σου έγραψα ότι βάζεις ^&, το οποίο είναι ό,τι βρήκε κατά το search
papazaf Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 ωχχχχχχχχχχ ειναι 2500 τηλεφωνα που πρεπει να κανω manualy replace....... σε ευχαριστω παντως με βοηθησες αρκετα
alkisg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί βρε να κάνεις manually replace? Αφού η αντικατάσταση (πιστεύω) δουλεύει... Αν είναι στείλε μου το αρχείο να στο φτιάξω, 1 λεπτό θα πάρει... Δες τα pm σου.
alkisg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 papazaf απαντάω εδώ γιατί δεν έχω πρόχειρο το email σου: 1) Αν βλέπεις κινέζικα αντί για ελληνικά τότε (α τρόπος) Από Word κάνε «Εργαλεία -> επιδιόρθωση κατεστραμμένου κειμένου» (β τρόπος) Από Word κάνε αποθήκευση με κωδικοσελίδα 1252 και άνοιγμα με 1253 2) Όπως έγραψα παραπάνω, αντικατέστησα ^#^#^#^#^#^#^#^t με ^&^p
papazaf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 το κοματι του ^&^p δεν μου πετυχαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.