expired Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Χαιρετώ με τη σειρά μου και μπαίνω στο θέμα... Έχω έναν σκληρό 160gb και με τα πολλά αυτή τη στιγμή η διαμόρφωση του είναι η εξής: C: - Primary - FAT32 - 50GB - Περασμένα τα WIN98 (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) F: - Logical - NTFS - 80GB - Περασμένα τα WIN XP Professional με SP1 (ΕΛΛΗΝΙΚΑ) * - Primary - Unallocated - 20GB σύμφωνα με το Partition Magic 8.0 Αυτό που θέλω είναι να έχω ένα partition στον σκληρό μου με τα Win XP που να πιάνει φυσικά όλο τον χώρο του σκληρού.. Θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει διαδοχικά τι πρέπει να κάνω και αν γίνεται χωρίς να χρειαστεί να φορμάρω το partition των XP (F) γιατί εκεί είναι τ' αρχεία μου.. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι ο C: και ο ελεύθερος χώρος των 20GB είναι primary και ο F: που μ' ενδιαφέρει logical. Ευχαριστώ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 to na kaneis resize ton f: einai diskolo giati exei ta xp .to pm8 tha se afish na to kaneis resize alla poli ligo ,opote ta 20gb den prokite na ta parei . ego exo partition 12gb me xp kai to megisto pou me afinei ine 15gb . boreis na kaneis ta 20gb ena neo partition kai na vazeis photos,videos,songs,backups
madsc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μπορεί να γίνει με αρκετούς τρόπους/προγράμματα αυτή η δουλειά. Ο ασφαλέστερος είναι: 1. Παίρνεις ένα image [π.χ. με Ghost] το partition που σε ενδιαφέρει. 2. Φορμάρεις όλο τον hd σε ένα partition 3. Κάνεις dump το image στον hd. To μειονέκτημα σε αυτό τον τρόπο είναι ότι θα χρειαστείς ακόμα έναν hd για να ακουμπήσεις το image/back up που θα κρατήσεις. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.