Προς το περιεχόμενο

Καλυτερο τροφοδοτικο?

evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ψαξει στη Στουρναρη αρκετα αλλα μπερδευομαι ολο και πιο πολυ.

Η συνθεση του Pc μου ειναι η εξης:

P4 2,4

Msi 865 PE

1Ghz 333 Kingston

2 HD Western Digital (40+80) οχι serial ATA

Gigabyte 6600 GT με εξτρα τροφοδοσια

1 DVD recorder + 1 CD rom

Modem

Καρτα ηχου 7.1

Καρτα συλληψης αναλογικου video

USB camera

3 ανεμιστηρες και και και...

Οπως καταλαβαινεται με ενα 350 τροφοδοτικο no name παιζω με τη φωτια.

Τι ειναι καλυτερο 420W Tagan 480W Tagan 480W Zalman 520W no name

η κατι αλλο;

Δημοσ.

480 ----> Tagan, ΟCZ, Antec, Enermax, HEC, Thermaltake, Zalman κλπ...

Η σειρά αναφοράς δεν καθορίζει απαραίτητα και την ποιότητα αν και τα 4 πρώτα θεωρούνται από τα καλύτερα σύμφωνα με την γνώμη των χρηστών.

Δημοσ.

Για τα Tagan είχα διαβάσει κάποια άσχημα σχόλια στο Tom's hardware guide, ότι δηλαδή 3 κομμάτια που είχαν τους "πέθαναν" ξαφνικά. Βέβαια άλλη χρηση κάνουν αυτοί και άλλη ο μέσος χρηστης, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Το no name δεν αξίζει για τέτοιο PC ούτε μάρκες τύπου Q-Tec.

Ολα τα 480άρια που προαναφέρθηκαν είναι πολύ καλά.

Στα τροφοδοτικά όλοι είναι φανατικοί μιας εταιρείας γιατί έχουν κακές εμπειρίες με κάποια άλλη.

Σύγκρινε τιμές, ή αν εμπιστεύεσαι συγκεκριμένη εταιρεία π'αρε το δικό της

Δημοσ.

Το PC σου δεν καταναλώνει και τόσο πολύ.

Το μόνο (σχετικά) "βαρύ" κομμάτι που έχεις η κάρτα γραφικών.

Αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις overclocking (πολύ overclocking) , τότε και το 350W δεν είναι και τόσο άσχημο.

Αν σου βγαίνουν τα ?? για καλό τροφοδοτικό , τότε δώσ'τα , είναι επένδυση.

Προτείνω Antec , γιατί απλά το truepower 480 που έχω δεν έχει μασήσει ούτε με πάνω από διπλάσια watt από αυτά που ζητάει το PC σου , τα Neopower υποτίθεται οτι είναι ακόμα δυνατότερα....

Καλύτερα μείνε μακριά από Tagan , κάποιες τελευταίες παρτίδες που έβγαλε έχουν πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Εγώ πάντα είχα Antec τα τελευταία χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Βέβαια δεν έχω γνώμη για τις υπόλοιπες μάρκες αλλά δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από Antec.

Δημοσ.
...ότι δηλαδή 3 κομμάτια που είχαν τους "πέθαναν" ξαφνικά. Βέβαια άλλη χρηση κάνουν αυτοί και άλλη ο μέσος χρηστης...

Ούτως η άλλως υποθέτουμε ότι σε όλες τις μάρκες φέρονται το ίδιο για να βγάλουν συμπεράσματα.

Τα Tagan παιδιά πεθαίνουν κ "χωρίς" φορτίο, όπως επίσης κ τα Antec. Ιδίως τα τελευταία έχω βαρεθεί να τα βλέπω σε γραμμές επισκευής. Πολύ catch eye psu αλλά από ποιότητα δεν τα εμπιστεύομαι. Προτιμήστε τις δοκιμασμένες χρόνια μάρκες χωρίς πολλά φρου φρού κ αρώματα ή 2πλά psu αν τα χωράει το κουτί σας.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...