kostas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Καλημερα,μηπως ξερει καποιος πως να περασω τους drivers PROMISE PDC20376 S-ATA150-RAID Driver που εχω συνδεσει ενα CD εγγραφης? γιατι στο ξεκινημα των wxp μου βγαινει μυνημα σχετικο με το bios αλλα η M/B εχει αγορασθει πριν 9-10 μηνες,δεν εχω ερωτηματικο η θαυμαστικο στο device manager,η καρτα ειναι ASUS για P4/478 pin,θαθελα τη βοηθεια σας,σημειωτεον οτι τους drivers τους ξαναπερασα στα xp αλλα οχι στην εγκατασταση του λειτουργικου.
kostas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Καλημερα,δεν ξερει καποιος σχετικα κατι?
kostas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Kαλημερα, ημερα 2η, καποιος πουνα ξερει? κανεις?
focuspwr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Κοίτα τι θα κάνεις.Αυτό που σου λέει στο boot για το bios είναι γιατί δεν έχεις δώσει τις σωστές ρυθμίσεις.Ξεκίνα,μπες στο bios,πήγαινε στα integrated peripherals(πρέπει να έχεις κάτι τέτοιο),εκεί θα πρέπει να σου έχει μια επιλογή Onboard promise.Πρέπει να το έχεις enable και AS S-ATA.Τότε πρέπει να σου εμφανίσει και στο device manager το promise controller.Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι στις asus αλλά στην msi που έχω έτσι είναι.Ελπίζω να βοήθησα λίγο.
kostas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Σ'ευχαριστω πολυ το βραδυ θα το ψαξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.