Προς το περιεχόμενο

ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!

EJ_Gova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ παραθέστε τη γνώμη σας για το παρακάτω "δέσιμο":

Mobo: Asus K8N-E Deluxe For AMD 64

CPU: AMD Athlon 64 3400+ S-754

COOLER: CM VORTEX 7 CPU UP AMD 3400+ ACC-L72-U1

RAM: 2 x 512MB KINGSTON DDR PC400

HDD: MAXTOR 300GB MX-6B300SO SATA 7200RPM 16MB CACHE (+ Ο παλιός μου Maxtor 60GB)

DVD+-RW NEC DUAL LAYER ND3520

CASE: Thermaltake Shark Series VA7000BWA FULL TOWER

Κάρτα Γραφικών: Η παλιά μου Gainward G-Force 4 Ti 4800 64MB

Κάρτα Ήχου: Η παλιά μου Audigy 2

Οθόνη: Eizo Flexscan L550 (TFT 17")

Ηχεία: (Ακόμα το σκέφτομαι!Ίσως πάρω Ozaki 5.1 με 150W RMS και remote control)

Όλα αυτά βγαίνουν γύρω στα 1500 ευρώ!Βέβαια επειδή είχα καιρό να αναβαθμιστώ δε συμβιβάζομαι με τίποτα κατώτερο.Τι λέτε; Αξίζει;

Κάρτα γραφικών θα αλλάξω κάποια στιγμή αργότερα και πάνω στο κουτί θα φορέσω επίσης τα παλιά μου CD-R και DVD-ROM.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί πας σε 754 και όχι σε 939??Με ένα winchester 3000/3200+ και ενα καλο ζευγαρι μνήμες μπορείς να κάνεις θαυματα!!!

Εγώ παντως θα προτιμούσα 1xRaptor 36.7Gb(OS) + 1x160/200Gb sata παρά ένα δίσκο στα 300Gb...Βάζω το μικρό raptor για να είμαι κοντα στη τιμή του 300αρι!

Το κουτάκι τί λέει(από χωρους κτλ)?το είχα βάλει κι έγω στο μάτι αλλά επεσαν έξω τα οικονομικά μου και πήρα κάτι πιο "απλό"

Δημοσ.
Γιατί πας σε 754 και όχι σε 939??Με ένα winchester 3000/3200+ και ενα καλο ζευγαρι μνήμες μπορείς να κάνεις θαυματα!!!

Εγώ παντως θα προτιμούσα 1xRaptor 36.7Gb(OS) + 1x160/200Gb sata παρά ένα δίσκο στα 300Gb...Βάζω το μικρό raptor για να είμαι κοντα στη τιμή του 300αρι!

Το κουτάκι τί λέει(από χωρους κτλ)?το είχα βάλει κι έγω στο μάτι αλλά επεσαν έξω τα οικονομικά μου και πήρα κάτι πιο "απλό"

100% eimai symfonos

Oso gia kouti kalo to TT alla kalo einai na deis kai to stacker exoun 30 euro diafora

Δημοσ.

Πάω σε 754 γιατί παρ'όλο που μπορεί να είναι ακριβό το πακέτο που έφτιαξα, προσπάθησα να το διατηρήσω σε κάποια πλαίσια!Φοιτητής είμαι και μάλιστα όχι καπιταλόπαιδο!Τώρα για τους δύο σκληρούς...πού να χωρέσουν στο κουτί;;;ΧΕΧΕ!!Είναι κορυφαίο το κουτί παιδιά!Εντυπωσιακότατο σαν πραγματικός πύργος!

Δημοσ.

Θα το σκεφτώ...Αν δώ ότι με παίρνει...Αν χρειαστεί να "ρίξω" κάποιο άλλο κομμάτι για να βάλω 939 και να μην ξεφύγω στην τιμή, ποιό λέτε να είναι αυτό;;

Δημοσ.

afto pou vlepo einai tragiko dineis tosa lefta kai exeis aftin tin aniparkti karta grafikon eleos

939 simfono me ton apo pano

6800 ultra i GT

case me 100 euro vriskeis poio kalo me kaliteri roi tou aera des plaisio mg manager ktlp

WD 10000 oposdipote xoris afto xanete oloi i magia !!!! kai an exeis kai lefta pare 2 se raid 0 kai tha trexei to pc poio grigoara apo sena

lefta exeis pare kati kalo pou tha to kratiseisoxi pou tha to alaxeis meta po ligo kero tha doseis simera lefta kai me to kalimera avrio thes karta grafikon skepsou to

Δημοσ.

Τι επίδειξη ρε;;Αφού δεν το πήρα ακόμα!Ζητάω τη γνώμη σας για το πακέτο, να δώ τι αλλαγές μπορώ ή πρέπει να κάνω!Αν έχεις κόμπλεξ εσύ δε σου φταίει το forum!Πήγαινε στο "Κυβερνείο" για καφέ κι άσε μας ήσυχους!

Δημοσ.
afto pou vlepo einai tragiko dineis tosa lefta kai exeis aftin tin aniparkti karta grafikon eleos

939 simfono me ton apo pano

6800 ultra i GT

case me 100 euro vriskeis poio kalo me kaliteri roi tou aera des plaisio mg manager ktlp

WD 10000 oposdipote xoris afto xanete oloi i magia !!!! kai an exeis kai lefta pare 2 se raid 0 kai tha trexei to pc poio grigoara apo sena

lefta exeis pare kati kalo pou tha to kratiseisoxi pou tha to alaxeis meta po ligo kero tha doseis simera lefta kai me to kalimera avrio thes karta grafikon skepsou to

Έχεις δίκιο για την κάρτα γραφικών!Γι'αυτό είπα και πιο πάνω ότι θα την αλλάξω με την πρώτη ευκαιρία.Ίσως πουλώντας το παλιό μου pc!(Αν πιάσει τίποτα!!!)

Για τον σκληρό δεν καίγομαι.Αργότερα.Και ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ!!Απλά πήρα τα 1000 ευρώ από τη φοιτητική επιδότηση και κάτι λεφτά που είχα στην άκρη!Αν ήταν ούτε που θα το σκεφτόμουν για 754!Κι έτσι όπως είναι το πακέτο όμως, δεν το αλλάζω σύντομα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...