Socom Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Hi παιδιά εδώ και μια βδομάδα περίπου το pc αρνείται πεισματικά να φορτώσει τα windows xp. Μετά την αρχική οθόνη του bios και τους σχετικούς ελέγχους πριν καν αρχίσει να φορτώνει εμφανίζεται το μήνυμα "Windows could not start because the following file is either corrupt or missing: C:\Windows\system32\config\system" (στο περίπου). Eπιχείρησα να κάνω manual repair (προσπάθησα να αντιγράψω το συγκεκριμένο αρχείο από το cd rom των windows στο σκλήρο) από το cd των windows αλλά επειδή το repair χρησιμοποιεί το dos (η σχέση μου με το οποίο είναι λίγο καλύτερη από την σχέση μου με το πλέξιμο) δεν κατάφερα και πολλά. Να κάνω ξανά εγκατάσταση των windows ή να μην αφήσω τίποτα όρθιο και να προχωρήσω σε format? Υπάρχει μήπως κάποια άλλη λύση? Ευχάριστω εκ των προτέρων Υ.Σ. Σημειώνω ότι στο internet μπαίνω μόνο στο insomnia και στο msn και ότι έχω(είχα) SP2
Ather Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Το αρχείο δεν έχει σχέση με το system32, είναι το αρχείο system του registry. Αν δεν έχεις κάποιο αντίγραφο ασφαλείας του registry μπορείς να κρατήσεις τα αρχεία που θέλεις και να κάνεις format.
Nikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Πριν κάνεις format δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση των XP πάνω από τα παλιά. Όσες φορές έχω δει τέτοια προβλήματα, λύνονται ετσι, χωρίς να χανονται τα προγράμματα.
koyan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Βέβαια πρώτα πάρε ένα backup τα αρχεία σου καλού κακού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.