gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 ρε παιδιά,ξαφνικά ενώ έκανα format στο pc για να εγκαταστήσω πάλι τα xp μόλις ξεκινάει το μηχάνημα και πάω στο my computer βλέπει μόνο τον ένα σκληρό δίσκο!ενώ στο deivice manager τους βλέπει όλους......
blackwar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 file ayto to eixa pathei kai egw prin dyo mines poy dokimaza to sp2 syggekrimena ekana format apo xp pro poy eixa prwta kai evala xp home gia dokimi kai den evlepe to deytero skliro enw to bios kai sto device manager fainontosan kanonika telika den katafera na to fiaxw, kai perasa pali xp pro kai amesws to eidan!!! den xerw ti eftaige oso kai an elenxa tin syndesmologia! tha soy proteina na elenxeis ta jumper!!! pantws egw den evgala akri!! kali tyxi!!!
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 psaxe k mesa apo to disk management ap to administrative tools....
gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 εγώ συγκεκριμένα από xp pro έβαλα server 2003.και μου έβλεπε μόνο έναν σκληρό!μετά ΄κάνω format και βάζω ΄πάλι xp pro και όμως ακόμη βλέπω μόνο τον ένα δίσκο.......
gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 παιδιά βοηθήστε γιατι χάνομαι.....στους άλλους 2 σκληρούς έχω όλα τα αρχεία μου!και να μην μπορώ να τους δώ!!πήγα και στο administrarive tools και εκεί τους βλέπει τους δίσκους!τι να φταίει.....?
dioptra999 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Φιλε μου εαν δεν τους βλεπει τους σκληρους στο administrative tools τοτε δεν υπαρχει ΚΑΝ σκληρος δισκος εγκατεστημενος (αυτο νομιζει το χαζομηχανημα)!!! Κανε το παρακατω: Δοκιμασε να βαλεις μονο τον σκληρο που δεν βλεπει και αλλαξε τα jmper μεχρι να τον αναγνωρισει στο boot.Μετα Βαλε τον κανονικο σκληρο και πηγαινε στο administrative tools και θα το δεις!!!
gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 sto device manager τους βλέπω τους σκληρούς δίσκους και administrative tools!μόλις πάω στο my computer δεν τους βλέπει....... τι να κάνω??
froufrou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 mipos sto computer management sou exei ton skliro san inactive ??? ama einai auto apla kaneis deksi click kai active ton skliro kai eisai ok
gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 είναι και active&online!αλλά δεν μπορώ να τους προσπελάσω από το my computer!
atoncon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Φιλε μου μια λυση λιγο παρακινδυνευμενη ειναι με ενα προγραμμα διαχειρισης δισκων(PartionMagic) και εαν τους δει κανε μετατροπη απο NTFS(που μαλλον εχεις) σε FAT32.Δεν θα τους κανεις διαμορφωση αλλα μονο μετατροπη.Δυστυχως εμπεριεχεται ο κινδυνος να χασεις τα παντα αλλα αν δεν εχεις αλλη λυση πια δοκιμασε το ...(εμενα πετυχε παντως σε αναλογη περιπτωση).
gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 δεν θέλω με τίποτα να χάσω αυτά τα αρχεία!έχω τραγούδια και ψηφιακές φωτογραφίες αρχείο τριών χρόνων!;έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνω data recover!ξέρετε κάποιο??
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 δεν θέλω με τίποτα να χάσω αυτά τα αρχεία!έχω τραγούδια και ψηφιακές φωτογραφίες αρχείο τριών χρόνων!;έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κάνω data recover!ξέρετε κάποιο?? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99274 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98959 ;-)
akiss Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Phgene sto computer management kai koita an exoyn drive letter oi diskoi.Mallon aplos prepei na toys doseis drive letter.
gandalf_the_white Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 το drive μου δεν έχει letter assgined αλλά ούτε μου επιτρέπει να του δώσω letter!όλες οι επιλογές αυτές είναι απενεργοποιημένες.....
Spear_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Service pack ξαναπέρασες? Γιατί ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχα μετά από format, διορθώθηκε με service pack 2... (Από xp pro με service pack 2 έκανα format και έβαλα xp pro χωρίς service pack. Οι σκληροί μου έγιναν αόρατοι στο my computer. Ήμουν στα πρόθυρα repartitioning από την αρχή και είπα να περάσω το sp2 μπας και... Ε, με το που το εγκατέστησα, όλα δούλεψαν ρολόι!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.