Προς το περιεχόμενο

Msi 6800gt

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω δει αν είναι οn το agp texture acceleration, γιατί δεν είμαι και ο πιο ειδικός από pc (και δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά). Πάντως στις πληροφορίες της κάρτας γράφει Bus : PCIx0

Άπό τα λίγα που ξέρω, αυτό δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Δε με αφήνει να τσεκάρω και το AGP 8x.

Έστειλα και mail στην MSI και την ASUS για το πρόβλημά μου. Η πρώτη μου απάντησε με ένα link για το support και τις faq λες κι εγώ δεν ήξερα να μπω από μόνος μου εκεί και η ASUS δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Γι' αυτό κι εγώ απευθύνομαι σε εσάς που η ανταπόκριση είναι σαφώς αμεσότερη και απλούστερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν έχω δει αν είναι οn το agp texture acceleration' date=' γιατί δεν είμαι και ο πιο ειδικός από pc (και δεν μπορώ να το δω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά). Πάντως στις πληροφορίες της κάρτας γράφει Bus : PCIx0

Άπό τα λίγα που ξέρω, αυτό δε μου φαίνεται φυσιολογικό. Δε με αφήνει να τσεκάρω και το AGP 8x.

Έστειλα και mail στην MSI και την ASUS για το πρόβλημά μου. Η πρώτη μου απάντησε με ένα link για το support και τις faq λες κι εγώ δεν ήξερα να μπω από μόνος μου εκεί και η ASUS δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Γι' αυτό κι εγώ απευθύνομαι σε εσάς που η ανταπόκριση είναι σαφώς αμεσότερη και απλούστερη.[/quote']

start -> all programs -> accesories -> system tools -> system information

αφού το ανοίξεις ψάξε πάνω πάνω κάτω από Tools το DirectX Diagnostic Tool.

Iδανικά κάτω από την κατηγορία DirectX Files στο κάτω πλαίσιο θα πρέπει να σου λέει "no problems found" και στην κατηγορία Display να αναφέρει:

DirectDraw Acceleration, Direct3D Acceleration, AGP Texture Acceleration = Enabled.

Κατέβασε το 1.3 patch για το Far Cry ωστόσο.

Το patch για το far cry το κατέβασα. Μένει να πάω το βράδυ στο σπίτι και να το δοκιμάσω. Αiluros δοκίμασα και όλα αυτά που μου είχες πει, αλλά τίποτα. Στο riva tuner ό,τι έχει σχέση με ΑGP δε με αφήνει να το πειράξω. Δεν ξέρω και κατά πόσο θα μπορέσω να έχω αποτελέσματα με καμιά vέα έκδοση drivers της NVIDIA, όταν βγάλει με το καλό.

Το Far Cry δουλεύει τώρα μια χαρά με το 1.3 patch. Eυχαριστώ φίλε Ailuros. Όσο για το πρόβλημα με το Bus : PCIx0, κατέβασα τους drivers nForce 5.10 και τώρα πλέον είναι AGPx8. (οπότε αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με μητρική που έχει nForce3 ας κάνει το ίδιο). Επιτέλους η κάρτα δείχνει να δουλεύει σωστά!!!! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αν παρουσιαστεί άλλο πρόβλημα, θα επανέλθω για να ζητήσω τη συμβουλή σας.

Αυτο που σου ειπα εγω και ο Ailuros δεν το κοιτας στο Rivatuner αλλα μεσω του DXDIAG

Ακολουθα τις οδηγιες και δες αν ειναι ολα ενεργοποιημενα ειναι πολυ βασικο να ειναι ολα ενεργοποιημενα sτο display tab για σωστη λειτουργια της καρτας σου.

Drivers παντα reference και οχι απο vendor. Αυτα ειναι βασικα πραγματα που πρεπει να θυμασαι.

Το Far Cry δουλεύει τώρα μια χαρά με το 1.3 patch. Eυχαριστώ φίλε Ailuros. Όσο για το πρόβλημα με το Bus : PCIx0, κατέβασα τους drivers nForce 5.10 και τώρα πλέον είναι AGPx8. (οπότε αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με μητρική που έχει nForce3 ας κάνει το ίδιο). Επιτέλους η κάρτα δείχνει να δουλεύει σωστά!!!! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Αν παρουσιαστεί άλλο πρόβλημα, θα επανέλθω για να ζητήσω τη συμβουλή σας.

Δεν κάνει τίποτα, για αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Μια μικρή λεπτομέρεια ακόμα και αφορά όλους τους χρήστες με chipset nForce1/2/3:

Αν παρουσιαστούν προβλήματα που σχετίζονται με κάθε λογής IDE συσκευές (παράδειγμα κατά την εγγραφή CD/DVD), η απλή λύση είναι να ξεφορτωθείτε τους IDE drivers της NVIDIA και να χρησιμοποιήσετε αυτούς των windows.

how to:

control panel -> system -> hardware -> device manager

ανοίγετε την υποκατηγορία IDE ATA/ATAPI controllers και στους οδηγούς εκεί δίνεται κάτω από properties/drivers την εντολή "roll back driver".

Αυστηρά ΜΟΝΟ εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις συσκευές IDE/SATA και είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα προέρχεται από τους οδηγούς. Σε κάθε άλλη περίπτωση μην πειράζετε τίποτα, όταν δεν υπάρχει πρόβλημα.

metmat,

Θεωρούμε συνήθως σχεδόν σαν δεδομένο ότι ο χρήστης έχει εγκαταστήσει τους τελευταίους οδηγούς της μητρικής ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...