Προς το περιεχόμενο

Msi 6800gt

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζητώ για άλλη μια φορά τη βοήθειά σας. Αγόρασα την MSI NX 6800GT 256 MB. Όταν την εγκατέστησα, κοίταξα στα settings του display και την έχει αναγνωρίσει σαν MSI MS-StarForce 6800GT. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μου φάνηκε επίσης παράξενο το γεγονός ότι όταν έβαλα να δοκιμάσω το Prince of Persia που είχε μέσα η κάρτα έλεγε ότι το παιχνίδι δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο και στα animation του παιχνιδιού έκανε κάτι άθλια κοψίματα. Αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα ας μου απαντήσει. Να σας πω επίσης ότι η μητρική μου είναι η Asus K8N και ο επεξεργαστής είναι Athlon64 3400.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

File metmat egw exw thn msi nx6800 td-128 kai mou petage akrivws to idio mhnuma oti den anagnwrizei authn thn karta...omws to paixnidi epeze kanonika me tous kainourgious drivers pou sou eipan ta paidia na katevaseis.pantws to gegonos pws den thn anagnwrizei einai kapws koufo mias kai to paixnidi pezei mia xara.

Ωχ τι με λες ρε φιλαράκι και αύριο περιμένουμε σε ένα φίλο μια MSI 6800 Gt από τον eshopια.... Άμαν μας έκαψες δε θα κοιμηθούμε ... 450 ευρά είναι πολλά γκαφρά για τέτοια κουλά...

Παιδιά κατέβασα από το site της MSI τους τελευταιους drivers 7.1.2.2 και το πρόβλημα παραμένει. Επίσης στο Splinter cell pandora tomorrow μου λέει ότι η κάρτα δεν υποστηρίζει "non power-of-two render target support"!!! Τι συμβαίνει τελικά;

E MHN KATEBAZEIS APO TO SITE THS MSI!!!!!

μπες http://www.nvidia.com και κατέβασε τους drivers από εκεί . Η MSI βγάζει εκδόσεις των οδηγών οι οποίοι βασίζονται μεν στους forceware της ΝV αλλά έχει βάλει και τις ονομασίες των καρτών. Κατέβασε τους και θα λυθεί κατα 99% το πρόβλημα

Ιδια κάρτα έχω και δεν εχω πρόβλημα σε κανένα από τα 2 games

Τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για Radeon ή GeForce ή οτιδήποτε άλλο, είναι γενικώς συνήθως προτιμότερο να χρησιμοποιείτε reference drivers από την ΑΤΙ/NVIDIA αντίστοιχα.

Οι διάφοροι vendors ούτως ή άλλως αυτούς χρησιμοποιούν (και δεν τους επιτρέπονται και επεμβάσεις στον ίδιο τον οδηγό) με την διαφορά ότι ίσως αλλάξουν κανένα inf file, logo ή άντε στο τσακίρ κέφι να προσθέσουν και λογισμικό υπερχρονισμού.

Πέραν όλων των άλλων καλό θα ήταν να στείλετε ένα e-mail στην ΜSI ή οποιονδήποτε άλλο vendor και να τους πείτε τι πρόβλημα υπάρχει για να το διορθώσουν σε μελλοντικές εκδόσεις. Αφού βέβαια διαπιστώσετε ότι τα εν λόγω παιχνίδια όντως δεν παρουσιάζουν πρόβλημα με τους reference drivers.

Οι reference με τους vendor drivers δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά.. και δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο πρέπει να προτιμάμε τους οδηγούς είτε της ATI είτε της Nvidia..

Αντιθέτως το πρόβλημα είναι όταν δεν γίνεται Clean Install μετά την αλλαγή της κάρτας μιας και από το Unified Pack το PC έχει κρατήσει ότι του αρέσει.. και μετά την αλλαγή κάρτας αρχίζουν τα χαζά!! Βασικά αυτό που χρειάζεται είναι απεγκατάσταση των παλαιών drivers (και delete με κάποιας μορφής detonator remover).. γύρισμα σε default-vga και μια φρέσκια εγκατάσταση!!

Λοιπόν είμαι κάτοχος της ίδιας κάρτας με μητρική msi nforce3. Η 6800 έχουν πρόβλημα με τις Nforce3 μητρικές. Για να φτιάξει θέλει

ON RIVA TUNER I INSTALL THE NVSTRAP AND DISABLE FAST WRITES, PROBLEM SOLVED

install coolbits and then go to additional 3d options and set max frames to render ahead to 0 from 3 and voila no more long pauses

I used to have the freezing/stuttering problem, then I

a) Disabled Fast-Writes

B) Disabled NV/ATI Speedup in Hidden Options under Cell Menu - (Shift-F2 + Alt+F3 while "Cell Menu" is highlighted in the BIOS)

c) Changed AGP Aperture to 256MB

d) Increased AGP Voltage to 1.6v

e) Used 67.03 Drivers

τα έχω κάνει όλα εκτός του d kai e

και έχω δει αποτέλεσμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...