Paddy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Αποφυγε το ραντεβου. Αν σκοπευεις να τον τρεξεις (με εισαγγελεια κλπ κλπ) κανε το εξης: Κανε την δικια σου να τον πεισει να αρχισουν να επικοινωνουν μεσω net. Ειναι ασφαλες (οχι σαν το ραντεβου) και δεν θα το υποψιαστει. Ειναι αδιαφορο αν θα του πει να μπει με IRC η να της στειλει mail (σε καποιο web mail account που θα της ανοιξεις). Εκεινο που ζητας ειναι να βρεις ΜΙΑ IP του. Οταν την εχεις contact us, και θα σου πω τι κανεις παραπερα. Επαναλαμβανω: Θα προχωρησεις σε αυτο μονο αν σκοπευεις να πας δικαστικα.
devout84 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά 1.000.000 ευχαριστώ σε όλους όσους μου απάντησαν! Standard είναι κάποιος από το φιλικό μας περιβάλλον γιατί καμιά φορά της αναφέρει το όνομα μου, άρα με ξέρει... Το θέμα είναι οτι εκείνη έχει Tim με συμβόλαιο, και το κινητό της το χρησιμοποιεί και επαγγελματικά κι έτσι δεν γίνεται να αλλάξει ξαφνικά αριθμό. Ασε δε που πιστεύω οτι και αριθμό να αλλάξει, πάλι θα έχουμε τα ίδια. Το καλύτερο που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει είναι να μην σηκώνει καθόλου τα απόρρητα, ή/και να βάλει το προγραμματάκι το blacklist. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να το κατεβάσω από κάπου? Είναι free? Plz αν το έχει κάποιος ας μου στείλει ένα pm... Και πάλι σας ευχαριστώ όλους!
runner1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θα ήθελα να σας πω ότι μια γνωστή μου έχει ένα πολύ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ!!Θα σας πω περιληπτικά πως έχει η κατάσταση. Μίλαγε μια μέρα σε ένα chat room με μια "κοπέλα" 20 χρονών!Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα και κινητά και σταθερά την πήρε(την φίλη μου) τηλέφωνο σπίτι για να τα πουν και ανακάλυψε ότι τελικά "αυτή" ήταν..........ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ 45 ΧΡΟΝΩΝ!!Η φίλη μου που σας λέω είναι ΜΟΛΙΣ 14 ΧΡΟΝΩΝ!!!Παιδεραστής στην κυριολεξία!!!!Η φίλη μου πήρε τηλέφωνο στο σταθερό του αλλά είναι....."λάθος" νούμερο βέβαια!!!!Της έδωσε ένα άσχετο τελείως!!!Απειλεί τους γονείς της,την ίδια με διάφορους τρόπους και δεν ξέρουν τι να κάνουν!!!Μου έχει δώσει και το κινητό αλλά αν είναι κάρτα που δεν έχει δηλώσει όνομα τότε.......την κάτσαμε!!!Είναι αριθμός ΤΙΜ και νομίζω υπήρχε κάποιο παιδί στο forum που μπορούσε να βοηθήσει αλλά δεν ξέρω ποιος ήταν αυτός. Σκέφτηκα βέβαια να βάλω ένα "δόλωμα",μία άλλη φίλη μου και καλά με τυχαίο τρόπο να συναντηθούν κάπου και να πάω εγώ στην θέση της και να τον κάνω να δει τα ραδίκια ανάποδα!Αλλά πριν από αυτό προτίμησα πιο "ειρηνικές" και "πολιτισμένες" λύσεις!!!
BossDoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Re poy exoyn ftasei orismenoi..... Sthn uesh soy tha kanoniza me thna astynomia meso kapioy gnostoy na mei sthn uesh toy o "KYRIOS"!!!!
runner1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δεν θέλουν να μπλέξουν με αστυνομίες.Τουλάχιστον όχι ακόμα!Απλώς δεν θυμάμαι ποιο παιδί ήταν αυτό που μπορούσε να βοηθήσει γιατί κάτι παρόμοιο είχε γίνει και σε ένα άλλο άτομο εδώ.Όταν ενοώ παρόμοιο,δεν εννοώ ίδια φάση άλλα υπερβολική "παρενόχληση"!
super moderator member Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Παιδιά 1.000.000 ευχαριστώ σε όλους όσους μου απάντησαν! Standard είναι κάποιος από το φιλικό μας περιβάλλον γιατί καμιά φορά της αναφέρει το όνομα μου' date=' άρα με ξέρει... Το θέμα είναι οτι εκείνη έχει Tim με συμβόλαιο, και το κινητό της το χρησιμοποιεί και επαγγελματικά κι έτσι δεν γίνεται να αλλάξει ξαφνικά αριθμό. Ασε δε που πιστεύω οτι και αριθμό να αλλάξει, πάλι θα έχουμε τα ίδια. Το καλύτερο που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει είναι να μην σηκώνει καθόλου τα απόρρητα, ή/και να βάλει το προγραμματάκι το blacklist. Μήπως ξέρετε αν μπορώ να το κατεβάσω από κάπου? Είναι free? Plz αν το έχει κάποιος ας μου στείλει ένα pm... Και πάλι σας ευχαριστώ όλους![/quote'] λοιπον κατεβασε το απο εδω http://clubs.pathfinder.gr/getfile.php?file=27&folder=40074 θα πρεπει να το ανοιξεις με winzip
alhtakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Gia poia kinita kanei auto to programmataki?
runner1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 ΚΑΝΕΙΣ;;;;Δεν θυμάται κανείς ποιο ήταν το πρηγούμενο παρόμοιο "επεισόδιο" που ένα παιδί βοηθήθηκε νομίζω από ένα παιδί από εδώ; Είναι πολύ σημαντικό παιδιά!Αν μπορέσει να βοηθήσει κανείς......!
ppetr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Αυτό που έγραψε ο Founes ή αν έχει Nokia πας Προφίλ-Ρυθμίσεις-Διαμόρφωση-Ειδοποίηση για- και τσεκάρεις τις ομάδες χρηστών που θες να χτυπάνε. Για όλους τους άνεπιθύμητους, απλώς θα ανάβει η οθόνη!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 afto pou skeftikes kali idea... valtous na sinadi8oun kai kala oti "Ti 8es apo mena afou den eisai kopela?" Steile sto rantevou tin kopela ... me kamia 20aria bravous ... kai otan emfanistei aytos kai paei na tis milisei i na symfonisouyn kati ... BRAVOI OKSO... i ama einai gia lefta.... vazeis astynomia sti mesi gia na exeis to kefalaki sou isixo... ektos an 8es na to xeiristeis to 8ema monos sou ... opote spas to kefali sou na vreis tropous ... diaolemenous i perneis tilefono ton triantafilopoulo kai sou proteinei liseis ... ti allo pia...
kazantzidis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν: Μία γνωστή μου είχε το ίδιο πρόβλημα. Η λύση είναι μία. Αν και χρειάζεται να είσαι λίγο τυχερός. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρείς απο πού πέρνει τηλέφωνο. ΤΡΟΠΟΣ: Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τον τηλεφωνητή σε αυτόν τον αριθμό που κάνει φάρσες ο άλλος. Δές περίπου ποιές ώρες κάνει φάρσες και αυτές τις ώρες πρέπει να έχεις κλειστό το τηλέφωνό σου ώστε όταν πάρει να είναι κλειστό και να του βγάλει τον τηλεφωνητή. Εάν πέσει στην παγίδα κ αφήσει ενα ηχητικό μύνημα στον τηλεφωνητή απο εκεί κ πέρα όλα τα άλλα είναι εύκολα. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να δείς τον αριθμό του. Για αυτό είπα οτι πρέπει να είσαι λίγο τυχερός. Μετά όταν αφήσει ηχητικό μύνημα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ πας στον εισαγγελέα ο οποίος πέρνει τηλέφωνο την ΤΙΜ και τους ρωτάει ποιός είναι ο αριθμός. Μετά τα άλλα τα ξέρεις. Υ.Σ: Αυτός ο τρόπος γίνεται γιατί έχει εφαρμοστεί. ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.
runner1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Καλή ιδέα αυτή με τον τηλεφωνητή!Να δούμε αν θα πιάσει.Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.Πάντως μέχρι τότε.....όποιος έχει καμιά άλλη ιδέα ή καμιά "προς τα μέσα βοήθεια"(ΤΙΜ είναι το νούμερο),είναι ευπρόσδεκτη!
panagioths Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Αν θελουν τον βρισκουν ρε παιδια.. Και ανωνυμο να ειναι το καρτοκινητο. Βλεπουν ποιους αλλους αριθμους καλεσε και ποιοι αλλοι τον καλεσαν. Βλεπουν το ΙΜΕΙ και με αυτο κοιταζουν ποια αλλα simakia χρησιμοποιηθηκαν και allthewayround. Αλλα σιγα μην ασχοληθει κανενας επισημα ειδικα οι γραφειοκρατες της ΤΙΜ
Jimmy_BlinD Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 simfono me panagiotis ... thelei xontro meso
polaki Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2005 Eixa to idio provlima.... kai eixa kai to noumero tou, kai den katafera tipota. kapoios tin eperne tilefono kai tin parenoxlouse, telika to mono pou katafera itan na matho oti to noumero itan (ti prototipo) kartokinito. Tha sou po mono afto, epeidi kai o malakas kai i kopela mou eixe vodafone, pao stin voda kai tous leo thelo DIAKOPH syndesis (eixe idi liksi to simbolaio opote tin opoiadipote mera ekane diakopi an ithele) epeidi i etairia sas den me kaluptei se ena vasiko pragma, protimate na kratisete ena tuxaio kartokinito (giati tous elega parte ton tilefono kai peite tou na kopsei) apo enan pelati 5 eton.. Kai ma kai mou klp klp, en oligeis den egine tipota, ksanapire o tupos kapoia stigmi to apogevma kai tou leei tha pao stin astunomia, opote aftos kotepse kai ekopse.. Alla to idio violi epi 2 vdomades eixame... H moni lisi einai i allagi noumerou i POLY upomoni mexri na varethei... PS: stin diki mas periptosi to atomo iksere leptomeries opos diefthinsi, meri pou sixnazoume kai tetoia.. itan ligo freakshow..opote itan kapoios gnostos,alla tora m;afta den paizeis. Tora na imastan ksero go sto eksoxiko tis kai na mas ekane kamia periergi episkepsi den leei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.