Προς το περιεχόμενο

Σε τι δισκάκια γράφετε;

nautilus7

Τι μάρκα dvd+/-r επιλέγετε για τις εγγραφές σας;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι μάρκα dvd+/-r επιλέγετε για τις εγγραφές σας;

• TDK
      40
    • Taiyo Yuden
      62
    • Maxell
      6
    • Ritek
      34
    • Verbatim
      20
    • Philips
      7
    • Άλλο
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Verbatim... ola ta alla einai "prasines" elies pou elege kai o xarry Klunn....

exo cd Verbatim apo to 1999 kai paizoun akoma xoris kanena problima

ta empisteuomai pliros... kai tora teleutaia i timi tous exei pesei polli... (eutixos)

Και γω έχω Princo CD-R απο το 1999 (έχει κλείσει 6 χρόνια!!!!!) χωρίς κανένα πρόβλημα, παρόλο που έχει αρκετές γρατσουνιές!!!! Αλλά δεν εμπιστέυομαι DVD-R princo.

Δημοσ.

Paidia, egw princo xrisimopoiw. (dvd - r). Vevaia exw grapsei liga dvd, ante kamia 20aria, alla den mporw na katalavw giati oloi lete makria apo ta princo. Me ta lig advd pou egrapsa den eixa kanena provlima. Oute kata tin eggrafi oute kata tin anagnwsi (kuriws iso eikones egrafa). Twra an se 1 xrono arxisei na parousiazei provlimata den kserw, alla kapoios as eksigisei giati oloi sumfwnoun omofwna sto 'makria apo ta princo'....

Δημοσ.
Paidia, egw princo xrisimopoiw. (dvd - r). Vevaia exw grapsei liga dvd, ante kamia 20aria, alla den mporw na katalavw giati oloi lete makria apo ta princo. Me ta lig advd pou egrapsa den eixa kanena provlima. Oute kata tin eggrafi oute kata tin anagnwsi (kuriws iso eikones egrafa). Twra an se 1 xrono arxisei na parousiazei provlimata den kserw, alla kapoios as eksigisei giati oloi sumfwnoun omofwna sto 'makria apo ta princo'....

Τα princo που κάποτε έγραψα μετά από ένα μήνα παρουσίασαν πρόβλημα. Σήμερα ορισμένα δεν διαβάζονται.

Δημοσ.
ti re les file??? ayto kai an einai koufo!!! esy aytin tin apopsi tin apodexese? re tha trelathoume, o kathenas oti theli petaei edo mesa.....

Επειδή εγώ είμαι ο φίλος που το έγραψα το συγκεκριμένο topic. Δεν μπορώ να βρω αυτή τη στιγμή το link για την πηγή μου (μλκια μου) αλλά δεν είπα τίποτα άλλο από το ότι τα OEM είναι διαφορετικά (ελάχιστα βεβαίως) από τα stamped. Το ότι μια εταιρεία βάζει το λογότυπό της μόνο στα άψογα προϊόντα της είναι καλό πιστεύω. Προς θεού όμως μην βγάλουμε και συμπέρασμα ότι τα nologo είναι μάπες. Την άποψη αυτή την εξέφρασα μετά από διάβασμα της πηγής. Αρκετές εταιρίες βγάζουν Grade A, Grade B και Grade C προϊόντα. Βεβαίως άλλο το Grade B της ΤΥ, της Philips και της Maxell και άλλο το Grade B της MMORE, της Parrot κλπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα OEM είναι διαφορετικά από τα stamped προϊόντα. Πόσες φορές δεν μπορέσατε να εγκαταστήσετε και να δουλεύει σωστά Soundblaster OEM και πόσες Soundblaster Retail? Το ίδιο προϊόν είναι, απλά στο OEM παρακαλάς οι οδηγοί που έχει μαζί καθώς και αυτοί που κατεβάζεις να κάνουν για το δικό σου. Παράδειγμα Live5.1 Digital (SB0220)

Δεν θέλω να γίνει σημείο κόντρας η απάντησή μου. Συμφωνώ και επαυξάνω την άποψη περί κόστους κατασκευής και μεταφοράς των χύμα σε σχέση με τα logo dvd. Όπως και να έχει, δεν έχω διαπιστώσει διαφορές μεταξύ logo και bulk (και τα 2 τα προμηθεύομαι από DiskImpex οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα MB aka monkey business)

Αυτά τα ολίγα.

Βαγγέλης

Δημοσ.

Επειδή δεν βρήκα Taiyo Yuden δισκάκια εκτυπώσιμα έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό και σχετικά φθηνό; Γιατί δοκίμασα τα TDK dvd-r αλλά 1,29€ που τα είχε το πλαίσιο είναι πολλά €υρό.

Δημοσ.
Επειδή δεν βρήκα Taiyo Yuden δισκάκια εκτυπώσιμα έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό και σχετικά φθηνό; Γιατί δοκίμασα τα TDK dvd-r αλλά 1,29? που τα είχε το πλαίσιο είναι πολλά ?υρό.

Aν και εγω ψαχνω ΤΥ printable (να δουμε ποτε θα φερει η disk impex...) προς το παρόν πέρνω Ritek από mediacenter, περιπου 12euro/25. Aν θες κατι καλυτερο υπάρχουν και τα Maxell με 20?/25.

martyras, η κασετεμπορική εχει printable TDK σε αυτη τη τιμη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...