Προς το περιεχόμενο

Σε τι δισκάκια γράφετε;

nautilus7

Τι μάρκα dvd+/-r επιλέγετε για τις εγγραφές σας;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι μάρκα dvd+/-r επιλέγετε για τις εγγραφές σας;

• TDK
      40
    • Taiyo Yuden
      62
    • Maxell
      6
    • Ritek
      34
    • Verbatim
      20
    • Philips
      7
    • Άλλο
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pote ma pote min parete MMORE 30% kegontai i den grafontai kala.

Ta KHypermedia pou xrisimopoio einai kaloutsika kai kostizoun 30 lepta to ena.

Δημοσ.
Ta Swisstec pou exei o marinopoulos ta exei dokimasei kanenas?

Λίγο που είδα στο Δίκτυο δεν μπορώ να πω πως είναι καλά, το αντίθετο μάλιστα.

Εντύπωση μου είναι πως μπροστά τους τα Princo γίνονται TY.

Βάλε το όνομα εδώ :http://www.videohelp.com/dvdmedia

Προσωπικά θα τα αγόραζα μόνο αν ήμουν Ελβετός.

Αλλά αφού τα έχει ο Μαρινόπουλος τι να πω, κάτι θα ξέρει παραπάνω. ;)

Αλήθεια σε τι τιμή τα έχει ο Μαρινόπουλος?

Δημοσ.

φίλε kleidokratwr και kx5,

μπορείτε να βρείτε TY δισκακια στην Πάτρα και σε καλη τιμη (εγω παιρνω με 0,45€ τα +R 4x no logo) έπί της Ρήγα Φερραίου πηγαίνοντας από Πλ.Όλγας προς Αγ.Σοφία κανα 5άρι τετράγωνα μετά την Όλγας στο δεξί χέρι.Είναι ένα μαγαζάκι με είδη υπολογιστών που γράφει τις μάρκες και τιμές των DVD-R στη βιτρίνα.Αν βρω ακριβή οδό θα ενημερώσω

Δημοσ.
φίλε kleidokratwr και kx5' date='

μπορείτε να βρείτε TY δισκακια στην Πάτρα και σε καλη τιμη (εγω παιρνω με 0,45€ τα +R 4x no logo) έπί της Ρήγα Φερραίου πηγαίνοντας από Πλ.Όλγας προς Αγ.Σοφία κανα 5άρι τετράγωνα μετά την Όλγας στο δεξί χέρι.Είναι ένα μαγαζάκι με είδη υπολογιστών που γράφει τις μάρκες και τιμές των DVD-R στη βιτρίνα.Αν βρω ακριβή οδό θα ενημερώσω[/quote']

Το μαγαζί που είναι πάνω στην Καρόλου λες?

Δημοσ.

μπορείτε να βρείτε TY δισκακια στην Πάτρα και σε καλη τιμη (εγω παιρνω με 0,45? τα +R 4x no logo) έπί της Ρήγα Φερραίου πηγαίνοντας από Πλ.Όλγας προς Αγ.Σοφία κανα 5άρι τετράγωνα μετά την Όλγας στο δεξί χέρι.Είναι ένα μαγαζάκι με είδη υπολογιστών που γράφει τις μάρκες και τιμές των DVD-R στη βιτρίνα.Αν βρω ακριβή οδό θα ενημερώσω[/quote']

Piga kai to da file mou alla ine savato apogevma kai htan kleisto.Oi times pou leei h vitrina ine gia 1 CD?

Otan leei TY DVD+R 45 lepta ennoei me thikh h edelws xyma?Dhladh an parw ena diskaki tha mou to dwsei sketo sto xeri???????

Δημοσ.

μπορείτε να βρείτε TY δισκακια στην Πάτρα και σε καλη τιμη (εγω παιρνω με 0,45? τα +R 4x no logo) έπί της Ρήγα Φερραίου πηγαίνοντας από Πλ.Όλγας προς Αγ.Σοφία κανα 5άρι τετράγωνα μετά την Όλγας στο δεξί χέρι.Είναι ένα μαγαζάκι με είδη υπολογιστών που γράφει τις μάρκες και τιμές των DVD-R στη βιτρίνα.Αν βρω ακριβή οδό θα ενημερώσω[/quote']

Piga kai to da file mou alla ine savato apogevma kai htan kleisto.Oi times pou leei h vitrina ine gia 1 CD?

Otan leei TY DVD+R 45 lepta ennoei me thikh h edelws xyma?Dhladh an parw ena diskaki tha mou to dwsei sketo sto xeri???????

Το βρήκα και εγώ. 1€ το 4Χ με θήκη! Έλεος :!:

Αυτό με τα 45 λεπτά είναι χωρίς θήκη 4Χ...

Βρήκα ΤΥ και αλλού. Λίγο πιο κάτω στη Μουρούζη & Αστιγος άνοιξε ένα καλό κατάστημα το PC Corner. Έχει ΤΥ 8Χ χωρίς θήκη στα 45 λεπτά.

Το μαγαζί πουλάει διάφορα ειδικευμένα για overclocking καταστάσεις, αλλά και κουτιά, τροφοδοτικά κτλ κτλ. Οι τιμές του απ' ότι είδα είναι καλές. Αξίζει μια επίσκεψη (δεν κάνω διαφήμιση - απλά αξίζει να μαθευτεί η ύπαρξή του).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...