Προς το περιεχόμενο

Σε τι δισκάκια γράφετε;

nautilus7

Τι μάρκα dvd+/-r επιλέγετε για τις εγγραφές σας;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι μάρκα dvd+/-r επιλέγετε για τις εγγραφές σας;

• TDK
      40
    • Taiyo Yuden
      62
    • Maxell
      6
    • Ritek
      34
    • Verbatim
      20
    • Philips
      7
    • Άλλο
      35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια διαφορά ποιότητας μεταξύ των TY "That's" και των "no label" (εννοώ αυτών που έχουν τα λογότυπα that's και αυτά που δεν έχουν τίποτα πάνω)?

Γιατί εγώ μόνο τα no label παίρνω!...

Δημοσ.

πάντα σε TY εδώ και αρκετά χρόνια.ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ούτε με τα cd ούτε με τα dvd της ΤΥ και πάντα σε αυτά χωρίς το logo.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια διαφορά ποιότητας μεταξύ των TY "That's" και των "no label" (εννοώ αυτών που έχουν τα λογότυπα that's και αυτά που δεν έχουν τίποτα πάνω)?

Γιατί εγώ μόνο τα no label παίρνω!...

Ένας φίλος, σε κάποιο άλλο θέμα του forum, είχε πει ότι όσα δισκάκια περνάνε όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, η ΤΥ τα πουλάει ως That's, ενώ όσα δεν καταφέρουν να περάσουν έστω και ένα έλεγχο τα πουλάει ως no logo.

Δημοσ.
  nautilus7 είπε:
Ένας φίλος, σε κάποιο άλλο θέμα του forum, είχε πει ότι όσα δισκάκια περνάνε όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, η ΤΥ τα πουλάει ως That's, ενώ όσα δεν καταφέρουν να περάσουν έστω και ένα έλεγχο τα πουλάει ως no logo.

ti re les file??? ayto kai an einai koufo!!! esy aytin tin apopsi tin apodexese? re tha trelathoume, o kathenas oti theli petaei edo mesa.....

Δημοσ.
  nautilus7 είπε:

Και εγώ απ'όσο ξέρω από αντίστοιχες συζητήσεις στα forum του http://www.cdfreaks.com δεν γίνεται αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...