Προς το περιεχόμενο

Ενα πολυ καλο πληκτρολογιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα το ειχα αναφερει και στο κομματι "Γενικη συζητηση-hardware" αλλα στην νεα αυτη θεση παει καλυτερα.Πηρα ενα πληκτρολογιο που ειναι πολυ καλο και οικονομικο. 30 ευρω και ειναι και logitech (UltraX).Τα πληκτρα του εχουν πολυ καλη αισθηση και εν γενει εχει πολυ καλη εμφανιση.

PB1700011.jpg

:smile: :smile:

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας που το προτείνεις, θα ήθελα να κάνω τις παρατηρήσεις μου για το ποια θεωρώ "καλά" πληκτρολόγια και θα ήμουν περίεργος να δω αν συμφωνούν οι χρήστες στα δικά μου υποκειμενικά κριτήρια κι αν θέλουν να τα συμπληρώσουν ή να τα αλλάξουν:

1) Μεγάλο backspace

2) Enter πλατύ χαμηλά και όχι πλατύ υψηλά

3) Μεγάλο αριστερό shift

4) Μικρό caps lock (γιατί το μΕΓΑΛΟ τΟ πΑΤΏ κΑΤΆ λΆΘΟΣ!)

5) Όχι πολλά τσίκι-τσικι κλικ-κλακ

Δημοσ.

nikolaos..

to No 5 me briskei sumfwno

to No 6 to sumerizomai ligo

alla ta alla einai sobara 8ema sunh8eiou..

proswpika emena me endiaferei para polu na exoun kalh ais8hsh ta plhktra molis patiountai

na einai poiotikh kataskeuh

kai na exei wraio design

oso gia to logitech gianni_platano mia xara fainetai kai kalh timh..

an kai den maresei auto to ashmi.....

Δημοσ.
Εγώ το βρίσκω απλός καταπληκτικό.

Από που το πείρες φίλε μου;

Δώσε μου το site σε pm.

Το πηρα απο Στουρναρη απο http://www.hardshop.gr αλλα το εχουν και αλλα παρομοια μαγαζια. :-D :-D :-D Οποιος το παρει δεν θα μετανοιωσει... :-D

Δημοσ.

Πρέπει να ομολογήσω ότι το 5) καλύπτει (για μένα) και την "αίσθηση" του πλήκτρου εκτός από τον ήχο, αλλά έχετε δίκιο έπρεπε να το βάλω ως 7). Αλλά δε μ' αρέσει να είναι ούτε πολύ σκληρή ούτε λαστιχένια. Είναι περίεργο και πολύ υποκειμενικό αυτό.

Συμπληρώνω και άλλο λοιπόν

7) Αφή, αίσθηση πλήκτρων (περί ορέξεως...)

8) Να μη σβήνουν τα γράμματα από το πλήκτρο.

9) Να υπάρχουν και ελληνικά στο πληκτρολόγιο (θα έλεγα να είναι τα μεγάλα, γιατί στοιχηματίζω ένα 70-80% ακόμα μπερδεύει το θήτα με το ύψιλον)

10) Αν και εκτιμώ ένα πληκτρολόγιο που δουλεύεται, το πουρί μάλλον θα πρέπει να καθαρίζεται εύκολα.

11) Να αντέχει στις επιθέσεις "χυμένου καφέ"

άλλα σχόλια?

Δημοσ.

Ναι και φαντάσου τα ακροδάκτυλά σου μετά από μερικές ώρες χτυπήματος τους πάνω στο γραφείο σου. Απλώς δοκίμασε να γράψεις για δέκα λεπτά έτσι για πλάκα και καλά πάνω στο γραφείο σου να δεις τι ωραία που είναι .

Μονο για να κάνεις φιγούρα στη γκόμενα είναι ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...