Προς το περιεχόμενο

προβλημα με firefox..

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ανοιγω πανω απο 2 σελιδες κλεινουν οι τελευταιες και ανοιγει μονο η πρωτη. αυτο συμβαινει επειδη η πρωτη απορροφα ολη την ταχυτητα. μηπως αυτο γινεται λογω τους boostarismatos που ειχα κανει?

Δημοσ.

Ayto ginete mono otan doulevete me TABS apo oti exo paratirisei.

- Dokimaste na valete kapia alli ekdosi tou FireFox.

P.x Stin ekdosi 1.0 (sto sthatero pc) to exo paratirisei kai ego , kai malista to provlima moy emfanizete poli sixna.

Sto Laptop pou exo tin ekdosi 0.8 moy to exei vgalei 1-2 fores ,afou omos eixa aniksei kamia 25aria tabs.

Δημοσ.

παντως και εμενα με παλιαοτερες εκδοσεις δεν ειχα αυτο το προβλημα, ακομα και αν ειχα maximum tabs ( γυρω στα 30 ). τι μπορω να κανω εκτος απο το ν'αλλαξω εκδοση?

Δημοσ.

Εγω δεν το χω παρατηρήσει ποτε, το αντιθετο μάλιστα, μου έχει κανει εντυπωςση πως αν και ανοιγω παρα πολλά tabs, σίγουρα πανω απο 20, ποτε δεν μου έχει βγαλε connection timeout όπως παλια ο IE. Παντε με εκδοση 1.0 και tabbrowser extensions.

Δημοσ.

mipws to parakanate me to boostarisma????

katebaste ligo tis times.......px an exete balei kapou 48 katebaste to sta 36 i sta 24 gia na deite an sinexizei....egw+me boostarisma+kamia 8-10 tabs(mono+mono gia testarisma) den paratirisa kati....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...