ecthelion79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Στον έναν εκ των δύο υπολογιστών που έχω (Athlon 1700+, 128MBs RAM, HD 8GBs), χωρίς κανένα προφανή λόγο, τα Windows XP Pro κολλάνε με το που εμφανίζεται το λογότυπο, ενώ μέχρι προχθές φόρτωναν κανονικά. Τώρα το progress bar γυρίζει γύρω γύρω αενάως, χωρίς να φορτώνει ο σκληρός. Με επανεγκατάσταση κολλάει στο ίδιο σημείο. Ο σκληρός σίγουρα δεν έχει πρόβλημα, αφού εγκατέστησα σε αυτόν τα XP από τον άλλο μου υπολογιστή, και δούλεψαν μια χαρά. Γενικά το εν λόγω PC δε το έχω φορτωμένο, μόνο αυτό το σκληρό και ένα DVD ROM drive έχει πάνω. Δε φαίνεται να έχει πρόβλημα μνήμης ή άλλου υλικού, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να είναι πρόβλημα hardware, αφού τα XP λειτουργούν κανονικά στον ίδιο σκληρό, αλλά σε άλλο PC. Καμιά ιδέα;
ecthelion79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Ok, τελικά βρήκα τη λύση. Έφταιγε το IDE καλώδιο. Ή τουλάχιστον το πρόβλημα λύθηκε αφού άλλαξα το IDE καλώδιο. Βέβαια το πώς χάλασε εξ αρχής το IDE καλώδιο είναι το million dollar question αφού δεν άλλαξα τίποτα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά...
JGL Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Έπεσες σε περίπτωση! Τουλάχιστον εμένα δε μου συμβαίνει συχνα. Πάλι καλά βέβαια που ήταν μόνο το καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.