innova Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Καλησπερα, αγορασα 2 dvd διπλης στρωσης της Traxdata για να γραψω το Lord of the Rings 1 και 2, αφου τα εγγραψα τα δοκιμασα αν παιζουν σε επιτραπεζιο dvd player της Sony μοντελο 2004 και διαπιστωσα οτι και στα δυο δεν επαιζε το δευτερο layer υποψην οτι πριν τα γραψω ειχα αλλαξει το Book Type απο DL-9 σε DVD-ROM. Στον υπολογιστη μου το Dvd-Rom Sony 1621 τα παιζει κανονικα και τη δευτερη στρωση.Μηπως ειναι προβληματικα τα traxdata? ενα verbatim 8,5 που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο το επαιζε κανονικα.Σαν Dvd-RW χρησιμοποιω το Lite-On 1653S.Αν μπορει καποις να βοηθησει?ευχαριστω.
nautilus7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Πως διαπίστωσες ότι δεν παίζει το δεύτερο layer;
innova Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Απλα μολις παει στο δευτερο layer η ταινια κολλαει.(σαν να εχεις πατησει το pause).
nautilus7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Απλα μολις παει στο δευτερο layer η ταινια κολλαει.(σαν να εχεις πατησει το pause). Αυτό ρωτάω! Πως καταλαβαίνεις ότι πάει στο δεύτερο layer; Στο περίπου το υπολογίζεις ή ξέρεις ακριβώς πότε γίνεται η αλλαγή; Τέλος πάντων... Σε τι ταχύτητα τα έγραψες; Μπορείς να κάνεις ένα PI/PO test και να μας πεις τα αποτελέσματα;
innova Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 το επιτραπεζιο dvd της sony που εχω εχει επιλογη και σου δειχνει ποια στρωση διαβαζει 0 η΄1 μολις πηγαινει στην 1 κολλαει, πρεπει να αναφερω οτι στο pc μου το παιζει κανονικα χωρις να κολλαει.το test τωρα το κανω θα το στειλω μολις τελειωσει.
nautilus7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δεν μου απάντησες, σε τι ταχύτητα τα έγραψες;
9-11 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ScreenShot απ' το Traxdata (Manufacturer:Ritek) DVD του Innova, για τους ενδιαφερόμενους... Παρατηρήστε την ραγδαία αύξηση σε PI/PO errors από τη μέση και μετά (2o Layer) @nautilus7 - 2.4x το έγραψε (δεν υπήρχε επιλογή για μεγαλύτερη) @everyone o Innova έγραψε και ένα Verbatim στην nominal speed (2.4x) και παίζει μια χαρά και στα standalone DVD players
nautilus7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Περίεργο! Με τόσο λίγα λάθη μου κάνει εντύπωση που δεν παίζει! Βέβαια, αν κολάει όπως λες στην αρχή του layer ίσως να οφείλεται στο ότι σε εκείνο το σημείο έκει αρκετά περισσότερα λάθη. Για δοκίμασε να παίξεις το τέλος του δίσκου (μετά την απότομη αύξηση των λαθών) και πες μας.
Πανίσχυρος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ναι ρε παιδιά όμως είπε πως στο PC παίζει κανονικά. Δεν το βρίσκετε λίγο περίεργο; Εγώ που δουλεύω τα traxdata έχω παρατιρήσει πως στα επιτραπέζια DVD δεν δουλεύουν και πολύ καλά. Σε μένα μου κολλάει πρωτού τελειώσει το πρώτο layer. Για να σου το διαβάσει άψογα θα πρέπει και η κεφαλή του DVD σου να είναι πεντακάθαρη. Ο αδερφός μου που έχει ένα DVD της Pioneer τα διαβάζει άψογα τα traxdata όπως και ο Υπολογιστής.
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 egw pros to paron sta dual layer empisteuomai mono ta verbatim diskakia....
nautilus7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 egw pros to paron sta dual layer empisteuomai mono ta verbatim diskakia.... Βλέπω πως η απάντησή σου είναι σχετική με το θέμα μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.