Προς το περιεχόμενο

Καμμία ενεργοποίηση γραμμής Adsl μέχρι το τέλος του μήνα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και 2,5 βδομάδες έχω κινήσει τις διαδικασίες για να γίνω συνδρομητής στο Izi by tellas. Τη Παρασκευή έληξαν οι 12 εργάσιμες μέρες οι οποίες είναι το όριο ενεργοποίησης της γραμμής ADSL από τον ΟΤΕ (εδώ γελάνε ή κλαίνε, ανάλογα), οπότε πήρα το 134 για να μάθω μήπως έγινε κανένα θαύμα και μου ενεργοποίησαν τη γραμμή. Στη tellas τους έχω κόψει λίγο "τα ζώα μου αργά", οπότε είπα να ενημερωθώ κατευθείαν από τη πηγή. Μια εξυπηρετικότατη, ομολογώ, κοπέλα, μου είπε ότι στη περιοχή μου υπήρχαν προβλήματα τα οποία όμως έχουν ξεπεραστεί, αλλά αυτή τη στιγμή κάνουν αναβάθμιση του server και, τουλάχιστον για τους πελάτες του ΟΤΕ δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί καμία γραμμή ADSL πριν το τέλος του μήνα. Μου είπε όμως, ότι για τις άλλες εταιρίες δε μπορεί να ξέρει τι θα κάνουν. Αυτό που διερωτώμαι εγώ, είναι αν είναι δυνατόν να ενεργοποιήσει τη γραμμή η tellas, τη στιγμή που δε μπορεί να την ενεργοποιήσει ούτε ο ΟΤΕ. Αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η γραμμή μου πριν το τέλος του μήνα. Φυσικά, όταν πήρα στη tellas, στη καλύτερη δεν ήξεραν να μου απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα (στη χειρότερη δε καταλάβαιναν καν τι τους έλεγα), αλλά μου επαναλάμβαναν συνέχεια τα ίδια, όπως οι ποδοσφαιριστές που ό,τι και να τους ρωτήσεις θα σου πουν τα ίδια, δώδαμε το 110%, παίξαμε ομαδικά και κερδίσαμε, βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά κλπ. Άντε, και καλή ενεργοποίηση σε μας τους "αναμένοντες".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ipomoni...

ego otan ixa parei til na rotiso mou lene a afti i grammi tha kanei toulaxiston dio ebdomades.otan ksanapeira meta apo ebdomades gia na do ti ginete mou leei a afti i grammi exei idi energopoiithi.(les kai ego eprepe na eimai kabala sto modem kai na koitao ti ginete)

ipomoni...

ego otan ixa parei til na rotiso mou lene a afti i grammi tha kanei toulaxiston dio ebdomades.otan ksanapeira meta apo ebdomades gia na do ti ginete mou leei a afti i grammi exei idi energopoiithi.(les kai ego eprepe na eimai kabala sto modem kai na koitao ti ginete)

Εντάξει αυτό δεν είναι τπτ... Εγώ τους πήρα τηλ και μου λένε οτι ενεργοποιήθηκε. Αλλά το modem δεν είχε σήμα από τη γραμμη οπότε κι εγώ νόμιζα οτι κατι κάνω λάθος ή αυτοί έχουν κάποιο κεντρικό πρόβλημα και τους είχα ταράξει στα τηλεφωνα... Μετά απο 2 μέρες με παίρνει ένας τυπάς από τον πΟΤΕ και μου λέει "Η γραμμή σας ενεργοποιήθηκε"!!!!! ΕΛΕΟΣ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...