Προς το περιεχόμενο

Πως ξεκινάω το Bid For Power;

powerful

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες ακούστε………..λάθος διαβάστε……….

Έχω το νεότερο Bid For Power και το Quake 3 Arena………τι πρέπει να κάνω για να αρχίσει το παιχνίδι;

Δημοσ.

Το παιχνιδι "φοριεται" στο Quake 3 Arena κ συγκεκριμενα πρεπει να έχεις το Quake 3 Arena Point Release 1,32 για να παιξει.Αν δεν το εχεις δεν θα παιξει.Το παιχνιδι ειναι modification.Μεσα στο Zip αρχειο του Βid For Power εχει οδηγιες για το πως να το παιξεις σε ποιον καταλογο να το βαλεις κτλκτλ.Εχε υποψην σου οτι κυκλοφορουν στην γυρα κ packs με επιπλεον χαρακτηρες κ πιστες.

Μολις βάλεις το Quake 3 Arena Point Release 1,32 κ βαλεις To Bid for power στους σωστους καταλογους ξεκινας το Quake 3 κ στην κυρια οθονη θα εχει μια επιλογη που θα λεει MODS.Πατάς εκει κ αν τα εχεις κανει ολα σωστα θα σου εχει το Bid For Power ως επιλογη.Πατας,ξεκινας κ KAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAAMEEEEEEEEEEEEEE ΚΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

Quake 3 Arena Point Release 1.32 - Υπάρχει

Το Bid For Power δεν το κατέβασα σε zip αλλά το κατέβασα από το παρακάτω site. Εκεί έχει παίχτες, πίστες και όλα όσα χρειάζονται μαζεμένα. Θα σου ήταν εύκολο να μου γράψεις που μπαίνει το καθένα;

Bid For Power

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...