Προς το περιεχόμενο

IRC Aksizei?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To exo dokimasei kai einai ligo periergo,prepei na dineis entoles na perimeneis se queu ktl!Alla t thema einai pos exei merika poli xrisima arxeia!

Kai roto tora,oson afora na katevazeis megala arxeia aksizei?Apo 100mb kai pano.Iparxei periptosi to arxeio na vgei corrupt,i na kopei to download,ktl?Apo taxitia pos paei?

Δημοσ.

Ego piano me diafora kaliteres taxitites me to irc apo oti me dc++ kai azureus. Iparxoun site pou kaneis search kai sinithos briskeis to arxeio polles fores opote olo kai kapoios server tha iparxei xoris i me mikro queue. Episis mporeis na baleis script kai me ena kumpaki xekinas amesos to download xoris entoles xoris tipota. Corrupt arxeio den mu exei tixei pote kai kirios katebazo arxeia 700mb kai ano. Kata ti gnomi mou axizei dokimaste kai to poli poli na to exete san enallaktiki.

taxitites :

apo dc --> apo xristes me T1 kai pano ~30kb

apo azureus --> max 25kb average ~10kb

apo irc -->40kb (gia megala arxeia pou oi server sinithos ipostirizun ipsiles taxitites)

Δημοσ.

katarhas gia osous eiste paloioi tha xerete oti to irc einai to kalitero se ola kai ayto den to sizitao.defteron to irc einai i pigi ton padon(warez)apla theli grigori grammi.ama exeis stisi fserver sou dinoun ftp oi OPS kai katebazeis ta pada me apistefti taxitita.to dc++ ta torents kai ola ta ipoloipa apla kapote exoun imerominia lixis.to irc pote.apla apefthinete se palious pou xeroun ligo apo dosaki

Δημοσ.

Exo kali grammi 1mbps kai exo vrei sto irc kati kala arxeia.Mporeite na mou peite perissotera gia to pos na to aksiopoiso?

Mporei o kathenas na stisei fserver pou les file DIL oste na katevazei me kales taxitites?

An oxi iparxei kanas tropos an eisai se queue na ksekinaei amesa to download molis erthei i seira sou,se periptosi pou den eisai sto pc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...