Προς το περιεχόμενο

?Msi 5600 XT VTD 256 Timh?

korales

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "XT" σημαίνει οτι είναι κομμένη έκδοση της 5600.

Τα 256ram σημαίνουν οτι είναι πιο αδύναμη από αν είχε 128ram (χαμηλότερη συχνότητα).

Σύνολο είναι πολύ πιο αδύναμη από μια απλή 5600 128MB , η οποία δεν είναι και κανένα θηρίο.....

Δεν ξέρω αν αξίζει 75? , αλλά αν την παίρνεις για να παίξεις και κάνα παιχνίδι , είναι (επιεικώς) αναιμική.

Καλύτερα να κοίταζες για καμιά μεταχειρισμένη 9600.

Σημείωση : στις ATI το XT σημαίνει οτι είναι πολύ δυνατότερη από την απλή. Οι πετσοκομμένες ATI λέγονται SE.

Δημοσ.

Μακριά φίλε μου... Αν ήσουν από Θεσ/νίκη θα σου έδινα τη δική μου (msi 5600xt256td) με τα μισά λεφτά...

Βασικά πάντως από επιδόσεις παίζει πολύ κάτω από μια 5700 ας πούμε..

Δημοσ.
Το "XT" σημαίνει οτι είναι κομμένη έκδοση της 5600.

Τα 256ram σημαίνουν οτι είναι πιο αδύναμη από αν είχε 128ram (χαμηλότερη συχνότητα).

Σύνολο είναι πολύ πιο αδύναμη από μια απλή 5600 128MB ' date=' η οποία δεν είναι και κανένα θηρίο.....[/quote']

Σοβαρά μιλάς?

Με κλέψανε... :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Σοβαρά μιλάς?

Με κλέψανε... :evil: :evil: :evil: :evil:

Oxi den se klepsane panw katw toso paei metaxeirismenh

to 8ema einai oti me afta ta lefta epernes mia pou pianei 1500 monades parapanw sto 3dmark 2003

Δημοσ.

Την πήρα την εποχή που βγήκε στην αγορά. Το μαγαζί δεν είχε αυτή με τα 128mb και ο πωλητής μου είπε πως με τα 256ΜΒ ήταν πολύ πιο γρήγορη (και 40€ παραπάνω).

Εγώ έφταιγα που βαριόμουν τότε να το ψάξω...

Δημοσ.

Πάντως με την συχνότητα που εμφανίζονται οι ερωτήσεις για κάτι τέτοιες "περίεργες" κάρτες με 256MB , μάλλον θα έπρεπε να έπρεπε να υπάρχει κάποιο sticky που να εξηγεί τι παίζεται.

Και που να λέει οτι μόνο οι ακριβές κάρτες βγαίνουν με σοβαρές μνήμες στα 256MB (μνήμες χωρίς κομμένα mhz) , χώρια που σε οτιδήποτε κάτω από 6800/X800 τα 256ΜΒ είναι εντελώς άχρηστα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...