Perris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Πρόσφατα (κλείνει μήνα σε λίγο καιρό) απέκτησα καινούργιο laptop αλλά αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι.. Το πλήκτρο "\" δεν λειτουργεί! (Τώρα το κανα copy paste...) Το καλό είναι ότι το συγκεκριμένο πλήκτρο χρησιμοποιείται ελάχιστα και κανείς μπορεί να 'ζήσει' και χωρίς αυτό Η ερώτηση μου είναι: Αν το πάω στο μαγαζί απ'όπου το αγόρασα τι θα μου πουν και πόσο καιρό θα μου κρατήσουν, αν μου κρατήσουν, τον υπολογιστή; Βρίσκομαι στο Παρίσι και όχι στην Αθήνα όπου το αγόρασα. Το ξέρω ότι με καλύπτει international garanty αλλά δε θέλω να μου κρατήσουν τον υπολογιστή είτε στο Παρίσι είτε στην Αθήνα πάνω από 2-3 μέρες! Στην Αθήνα προβλέπεται να κατέβω σε λίγο καιρό για καμιά δεκαριά μέρες. Συνεπώς, δε θέλω να μου τον κρατήσουν πολύ καιρό! Και ούτε έχω σκοπό να πληρώνω courier 130 ευρώ για να το πάρω στο Παρίσι μετά. Ας κάνω και μια ψιλοδιαφήμιση του συγκεκριμένου laptop Είναι intel pentium 4 στα 3.2 Ghz, με 15.4 WXGA TFT LCD οθόνη, ATI 64 MB κάρτα γραφικών, 60 Gb δίσκο, DVD+-RW (Double layer), 512 Mb μνήμη, wireless lan, card reader, υπέρυθρες, tv out, 4 usb Γενικά με εξαίρεση αυτό το πρόβλημα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο για την μπαταρία διαρκεί μόνο μία ώρα, πράγμα λογικό με τα χαρακτηριστικά που έχει. Άλλωστε οι Aspire δεν φημίζονται για την φορητότητα τους αλλά δεν ήταν και αυτός ο λόγος που τον αγόρασα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Στην Ελλαδα το service της Acer το εχει η http://www.alman.gr/ στο Μενιδι.Αν δεν χρειαζεται ανταλλκτικο θα τον παρεις σε μια δυο μερες.Αλοιως γυρω στη βδομαδα και θα πρεπει να μεινει εκει ο φορητος. :twisted: :twisted:
stefanos_79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Το ίδιο προβλημα εχει και ο ξάδερφος μου με τον Aspire1672 που εχει.Μαλλον είναι προβληματικη η παρτιδα τι να πω.Παντως σε ενα Acer POint που ρωτήσαμε μας είπαν οτι ο υπολογιστης θα πάει Ιταλια για service
tempo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 αλλα όταν λένε μια εβδομάδα εννοούν μία εβδομάδα? ή παραπάνω
Perris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Εγώ φαντάζομαι παραπάνω από βδομάδα... Πάντως θα το πάρω μαζί μου όταν κατέβω Αθήνα και θα τους το πάω (στο μαγαζί απ'όπου το αγόρασα) να δω τι θα μου πουν... πάνω από βδομάδα δε θέλω να τους το αφήσω. Αν περιμένουν ανταλλακτικό θα ζητήσω να το πάρω χωρίς να μου το φτιάξουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω Γαλλία χωρίς laptop. Το χρειάζομαι εδώ.. Ευχαριστώ παιδιά..
ierax Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 To diko mou laptop phge Italia kai ekane panw apo mhna na gyrisei!
attsifte Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Mh to pas ka8olou apo to magazi pou to agorases, to pio pi8ano einai na mhn exoun e3ousiodothmeno service kai na to steiloun se allous. Eixa ena problhma me ena Acer Travelmate to kalokairi (eixe xalasei to dvd), psaxnw ligo kai mou leei enas filos na to paw sthn MDI (e3ousiodothmeno service ths ACER) ston Tauro, briskw to thl. kai kanonizw me tous an8rwpous na paw apo ekei me to laptop na doun oti pragmati to dvd eixe problhma, kai na mhn polylogw, pairnoun to s/n 'h id apo to dvd kai gyrizw spiti me to laptop, meta apo 4 meres me phran thlefwno na paw na paralabw to kainourgio mou dvd(!)!!! Panta mesa sta plaisia ths egkyhshs. Omws, me to problhma pou exeis me to plhktrologio den 3erw ti mporei na paixtei, to pio pi8ano einai na sto krathsoun giati 8a prepei na to anoi3oun. p.s.: sorry, den 8ymamai to thl. kai thn diey8ynsh, 8a psa3w to apogeuma. p.s.2: to kainourgio dvd hr8e apo Italia, molis phga to bgalan apo to koutaki tou!!!
fotis33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Η απάντηση στο πρόβλημα σου είναι το bios. Το πρόβλημα λύνεται με bios update. Είχα στείλει ένα ίδιο noteβοοκ με το ίδιο πρόβλημα και περίμενα να μου αλλάξουν keyboard. Τελικά κάνανε update το bios και το πλήκτρο λειτουργεί.
Perris Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Είσαι σίγουρος; Είχες ακριβώς το ίδιο laptop και κάνανε αναβάθμιση bios; Πώς κάνουμε το bios update μιας και είμαι λίγο επιφυλακτικός πάντα με αυτό το θέμα.. Και αν μετά δε δουλεύει τίποτα και γελάμε; ή μάλλον κλάιω
Perris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν χάρη στον fotis33 βρέθηκε η λύση... και επίσημα.. Είναι όντως πρόβλημα του bios και λογικά πρέπει να λύνεται χωρίς ... παρενέργειες Σε περίπτωση που δε με δείτε σύντομα εδώ ξέρετε τι έφταιξε! Για όποιον ενδιαφέρεται για το bios update: http://csd.acer.com.tw/SI/Download2.nsf/1815c7c6f8aff65d48256bdd0035cffd/7eb8c2164cb6425348256f7200354904?OpenDocument
Perris Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Για όποιον ανησύχησε, δούλεψε μια χαρά το bios update... Γλύτωσα το service, την ταλαιπωρία πήγαινε έλα Παρίσι-Αθήνα και την ψυχική μου ηρεμία Με γεια το νέο μου πλήκτρο! Ας το χαρώ λίγο \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.