Προς το περιεχόμενο

pixmania.com

A-Ge0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εμένα μου ήρθε με γαλλικό εγχειρίδιο. Πήγα στην αντιπροσωπία και τους το είπα και μου δώσανε το ελληνικό πακέτο. Νο problemo. :)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με λιγα λογια το site ειναι παρα πολυ καλο, τοσο στην εξυπηρετηση οσο και και στις τιμες του. εχω κανει 3 αγορες απο εκει.

Τωρα οσο για την πληρωμη εβγαλα στην alpha 1 χρεωστικη καρτα με δικο της ξεχωριστο λογαριασμο. :)

Καλα ψωνια σε ολους!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαιρετώ το forum. Πρώτο μου post με ερώτηση:

Ναι εμένα μου ήρθε με γαλλικό εγχειρίδιο. Πήγα στην αντιπροσωπία και τους το είπα και μου δώσανε το ελληνικό πακέτο. Νο problemo. :)

Εννοείς ότι πήρες κι εσύ την GS400 από το Pixmania και σου έδωσε η Βιανε το Ελληνικό manual;;;

Σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή; Τζάμπα;

Πολύ καλό. Εγώ πήρα απο το Pixmania την Panasonic NV GS400 (βιντεοκάμερα).

Στην Ελλάδα πρέπει να την βρίσκεις ακόμα και 2000 ευρώ και πάνω. Εκεί πλήρωσα 1470 περίπου και μου ήρθε σε 4 μέρες (κανονικά θα ερχόταν σε 3 αλλά έπεσε 28 Οκτώβρη!).

Το μόνο πρόβλημα είναι με τι οδηγίες θα σου έρθει. Όταν είδα ότι μέσα είχε όλα τα εγχειρίδια οδηγιών (γαλλικά' date=' γερμανικά ολλανδικά, ισπανικά, τσέχικα κλπ) και δεν είχε αγγλικά, μπορώ να πω ότι τσαντίστηκα κάπως. Έψαχνα να βρω το Manual στο Internet. Βέβαια αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ίσως το Pixmania... [/quote']

Επειδή μου κάνει εντύπωση που κι εγώ τη βρίσκω 2000 εδώ ενώ στο pixmania την έχουν 1335 θέλω να σας ρωτήσω αν όλα είναι εντάξει. Δηλαδή είναι μέσα όλα (γνήσια μπαταρία, τηλεκοντρόλ κλπ) ή είναι κάποια ειδική έκδοση;

Sorry που ξεθάβω παλιό post αλλά ετοιμάζομαι να την παραγγείλω και ανησυχώ μήπως έχει κάποιο λακο η φάβα.

Δημοσ.

Den yparxei periptosi na agoraseis kati apo Pixmania kai na diaferei me kapoio idio proion apo Elliniko magazi. Eite to pareis apo Pixmania eite p.x apo Kotsovolo ta idia 8a breis mesa, para mono to manual poy den 8a einai sta Ellinika.

Ego pira 1 videocamera Sony kai 1 panasonic kai emeina kata eyxaristimenos. Original panta:)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι.

Προσπαθώ να παραγγείλω απο το εν λόγω site μια φωτογραφική και παρατήρησα τo εξής αντιφατικό στα χαρακτηριστικά της μηχανής (Casio EXz75):

''Δυνατότητες τροφοδότησης Μπαταρίες λιθίου NP-20 : αυτονομία των 230 φωτογραφιών Δηλώνει τους διαφορετικούς τρόπους τροφοδοσίας της συσκευής. Προσοχή: αυτά τα στοιχεία δεν είναι απαραίτητα παρεχόμενα.

Παρεχόμενα εξαρτήματα Φορτιστής μπαταριών BC-11L, μπαταρία λιθίου και ιόν, επαναφορτιζόμενες NP-20, καλίδιο USB AV, λουρί. ''

Περιλαμβάνονται τελικά ή όχι οι μπαταρίες στο πακέτο;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...