tzoykas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Έχω αγοράσει 4 φορές απο το κατάστημα. Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Πρόσφατα κάνανε αύξηση στις τιμές των μεταφορικών, οπότε ανάλογα με το βάρος μάλλον, είναι 15 ή 40 Ευρώ. Δε μου ήρθε ποτέ λάθος πράγμα, δεν ήρθε ποτέ προβληματικό ή χτυπημένο αν και η τελευταία παραγγελία άργησε 2 μέρες (περιμένω ακόμα). Έχουν σύστημα παρακολούθησης της παραγγελίας οπότε απο κει μπορείτε να βλέπετε σε τι στάδιο είναι η παραγγελία σας. Για την ταχύτητά τους έχω να πω ότι είναι εκπληκτικοί. Με το που κάνω online την παραγγελία χτυπάει το τηλέφωνο για επιβεβαίωση Στραβές μπορούν να γίνουν οπουδήποτε και αυτό το ξέρουμε καλύτερα από όλους από τα δικά μας καταστήματα (που ούτε καν online δεν είναι αρκετα από αυτά). Εγώ δίνω ένα μεγάλο +. Επίσης δεν είναι τυφλοσούρτης. Έχει απίστευτες τιμές σε κάποια πράματα και κακές σε άλλα. Αλλά είναι στο χέρι του καθενός να ψάχνει λίγο και να βρίσκει τις καλύτερες. Περιμένω mail τους για να μου εξηγήσουν για ποιο λόγο έγιναν οι αυξήσεις στα μεταφορικά και γιατί κατάργησαν την απλή μεταφορά (που είχαν παλαιότερα και ήταν φθηνότερη). Έμβασμα για αγορές μη το σκέφτεστε. Τα κόστη των τραπεζών είναι εξωφρενικά. Η Eurobank χρεώνει 30 Ευρώ για την κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας του εξωτερικού και επειδή είχα άνθρωπο στην τράπεζα μου κόστισε 19. Οπότε αν είναι να πάρετε κάτι σχετικά βαρύ με έμβασμα θέλετε 30+40=70 Ευρώ ... Καλύτερα να το αγοράσετε από δω. Και ας μη ξεχνάμε ότι δε θέλουν όλοι να πάρουν το ρίσκο να τους έρθει κάτι προβληματικό και να τρέχουν για επιστροφές. Θα παραθέσω νεότερο σε αυτό το thread.
karib Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Τελικα πιστευω οτι αξιζει πιο πολυ οταν αγορασεις κατι σχετικα ακριβο. Για μικρης αξιας πραγματα, πλεον τα μεταφορικα ειναι δυσβαστακτα.
tzoykas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Λοιπόν προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Έλαβα απάντηση από το κατάστημα (που ήρθε άμεσα αν αναλογιστώ ότι εγώ το έστειλα Παρασκευή, οπότε άλλο ένα +). Το μήνυμά τους αναφέρει ότι υπάρχει μόνο η express αποστολή εδώ και δύο μήνες περίπου γιατί ήταν προτιμητέα από μικρή μερίδα πελατών (edit: h aplh DEN htan protimhtea oxi h express ). Επίσης το κόστος είναι 15 Ευρώ και μόνο για τα βαρειά αντικείμενα ανεβαίνει στα 40. Τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις δικά σας.
anna74 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 καλησπέρα για το θέμα τις εγγύησης μου έχουν απαντήσει ότι ο πρώτος χρόνος καλύπτεται από αυτούς και το υπόλοιπο καλύπτεται από την αντιπροσωπεία στην ελλάδα, επίσης έχουν και το ‘‘Contrat achat tranquille‘‘ ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ αυτό εδώ http://www.pixmania.com/gr/gr/c_action/contrat_tranquill/index.html?ids=12130129SERVICE10681 Θα ψάξω να βρώ και το mail που μου είχαν στείλει για να το κάνω post.
skyline_gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Ton Cannon Pixma IP4000 kai to scanner Cannon 3200F 8elw na parw apo kei giati mazi me ta metaforika kai thn extra egguhsh bgainei 246 eurw se sxesh me ta 300+ edw. To 8ema einai pws den exw pistwtikh. Pws alliws mporei na ginei? Agorase kaneis etsi? Se orismena proionta kanei foberes times,se alla einai kanonikes kai se alla einai tsimpimenes se sxesh me ellhnika katasthmata. Kalo einai na elegxoume kai allou pantws prin agorasoume kati Kai h aporia mou ksana.... Agorase kaneis xwris pistwtikh apo pixmania kai an nai pws ginetai? Sthn trapeza 70 eurw DEN dinw....
tzoykas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Nomizw oti sth selida anaferei oti mporei na ginei me embasma alla ayto kostizei sigoura 30 Eurw akoma gia th sunallagh me thn trapeza.
skyline_gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 To kana edit. Allos tropos? Estw me kapoio eidos pistwtikhs xwris na xreiastei na bgalw kanonikh pistwtikh opws exw akousei kapoies fores na anaferetai kai pou bgazoume tetoia karta
tzoykas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Visa Electron einai auto pou psaxneis. Pistwneis to logariasmo ths kartas mono me ta xrhmata pou xreiazetai kai kaneis th douleia sou. Nomizw pws h Alpha bgazei kai sigoura 9a uparxoun kai alles trapezes.
skyline_gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 OK.Tha paw thn paraskeuh sthn trapeza na dw.thnx.
niksar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Giasas aki ego exo kani 2 fores agora apo tin pixmania tin proti enan skliro disko kai ena cases tis antec kai tin deyteri fora mia camera JVC GR-D23 pou to plaisio tin exei 398 euro kai ego tin pira me 294 euro kai tin eixa sto spiti se 3 meres oso gia giato cases tou y/p kai auto to eixa se 3meres kai ola auta me 15 euro metaforika to kathena (o diskos + cases) gia mena exi poli kales times arki na pcakcis kala
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Έχω αγοράσει ψηφιακή φωτογραφική από εκεί. Φτηνοί κι αξιόπιστοι.
andrip Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 τη visa electron για να τη βγάλεις πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην alpha. Αν δε θες κάτι τέτοιο και απλα να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα πάρε μια attica giftcard βάλε το ποσό που θέλεις μέσα και χρησιμοποίησε τη μετά σα visa!
seer Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Τσέκαρα τιμές για την Olympus c-765 ultra zoom.Ακούστε πλάκα... Στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία την έχει επίσημα 420 ερυρώ. Τόσο την έχουν Γερμανός και αλυσίδες με φωτογραφικά. Το E-shop.gr την έχει 350 τελική' date=' και κοιτάω χτες Pixmania και βλέπω 299!!!!!!!! Τα σχόλια δικά σας... Δεν έχω κάνει αγορά ακόμα, αλλά με βλέπω για πολύ σύντομα. Στα κινητά πάντως είναι λίγο ακριβό.[/quote'] Sthn Galia kai sthn Agglia (isos kai stis alles evropaikes xwres ) ta kinhta einai pio akriva apo thn Ellada. to Pixmania exei mikres diafores me to nomatica. Mia einai to ena ftino mia to alo.
Panahs Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Πολύ καλό. Εγώ πήρα απο το Pixmania την Panasonic NV GS400 (βιντεοκάμερα). Στην Ελλάδα πρέπει να την βρίσκεις ακόμα και 2000 ευρώ και πάνω. Εκεί πλήρωσα 1470 περίπου και μου ήρθε σε 4 μέρες (κανονικά θα ερχόταν σε 3 αλλά έπεσε 28 Οκτώβρη!). Το μόνο πρόβλημα είναι με τι οδηγίες θα σου έρθει. Όταν είδα ότι μέσα είχε όλα τα εγχειρίδια οδηγιών (γαλλικά, γερμανικά ολλανδικά, ισπανικά, τσέχικα κλπ) και δεν είχε αγγλικά, μπορώ να πω ότι τσαντίστηκα κάπως. Έψαχνα να βρω το Manual στο Internet. Βέβαια αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ίσως το Pixmania...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.