Προς το περιεχόμενο

pixmania.com

A-Ge0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yeap! Μόλις προχθες μου ήρθε η Samsung 172X TFT. Επίσης αρκετοί συνάδελφοι έχουν κάνει αγορές και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.

Τα μεταφορικά παίζουν σε 15 ή 40 ευρώ απ'όσο έχω δει μέχρι στιγμής. Για την TFT έδωσα 15.

Από την στιγμή που θα φύγει το δέμα από αυτούς, σε 28 ώρες είναι στο χώρο σου και μπορείς μέσω του site της DHL να δεις ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Δημοσ.

Έχω αγοράσει και εγώ αρκετές φορές και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μάλιστα τη μία φορά δε μου έστειλαν όλα τα πράγματα, οπότε και όταν τους ενημέρωσα για το λάθος, αποδέχθηκαν την ευθύνη και έστειλαν το scanner με συμπληρωματική αποστολή χωρίς χρέωση φυσικά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι τεχνικές πληροφορίες στο site είναι ελλιππείς για να μην πω ότι συνήθως λείπουν τελείως.

Δημοσ.

Πολύ ευχαριστημένος παιδιά Κυριακή βράδυ έστειλα την παραγγελία,Δευτέρα πρωί μου έκαναν τηλεφωνική επιβεβαίωση (στα Ελληνικά παρακαλώ) και Τετάρτη πρωί η παραγγελία ήταν σπίτι (όχι Αθήνα).

Όσο για τιμές,σε πολλά είδη μακράν καλύτερα από Ελλάδα...

Τα μεταφορικά που θα πληρώσεις εμφανίζονται μόλις βάλεις το προΐόν που θες στο καλάθι.

:grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Τσέκαρα τιμές για την Olympus c-765 ultra zoom.

Ακούστε πλάκα... Στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία την έχει επίσημα 420 ερυρώ. Τόσο την έχουν Γερμανός και αλυσίδες με φωτογραφικά.

Το E-shop.gr την έχει 350 τελική, και κοιτάω χτες Pixmania και βλέπω 299!!!!!!!!

Τα σχόλια δικά σας...

Δεν έχω κάνει αγορά ακόμα, αλλά με βλέπω για πολύ σύντομα.

Στα κινητά πάντως είναι λίγο ακριβό.

Δημοσ.

Να ρωτησω τα εξης:

1. Με τις εγγυησεις των προιοντως τι ισχυει?

Αν παθει κατι, το αναγνωριζει η ελληνικη αντιπροσωπεια ή όχι?

2. Δεν εχω πιστωτικη, ουτε θελω να βγαλω. Αντικαταβολη δεν παιζει?

Αλλιως μου δινουν τραπεζικο λογαριασμο και κανω καταθεση? Εχει μεγαλα τραπεζικα διαχειριστικα κοστη? (πχ προμηθεια για καταθεση σε τραπεζα του εξωτερικου?)

Δημοσ.
Τσέκαρα τιμές για την Olympus c-765 ultra zoom.

Ακούστε πλάκα... Στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία την έχει επίσημα 420 ερυρώ. Τόσο την έχουν Γερμανός και αλυσίδες με φωτογραφικά.

Το E-shop.gr την έχει 350 τελική' date=' και κοιτάω χτες Pixmania και βλέπω 299!!!!!!!!

Τα σχόλια δικά σας...

Δεν έχω κάνει αγορά ακόμα, αλλά με βλέπω για πολύ σύντομα.

Στα κινητά πάντως είναι λίγο ακριβό.[/quote']

Θέλει γενικά ψάξιμο σε κάθε είδος έχει και κάποια πράγματα που τα δίνει ακριβά έχει όμως και κάποια άλλα σε τιμές κόστους...

Δημοσ.

Δεν ενδείκνυται για αγορές κινητών αλλά περισσότερο για ότι έχει σχέση με τη φωτογραφία (ψηφιακές φωτογραφικές-κάμερες).

Δημοσ.

έτσι είναι τελικά η αγορά φίλοι μου.

Άλλος έχει φθηνά το Α άλλος το Β, για αυτό υπάρχουν και τα forum, για να είμαστε ενημερωμένοι καταναλωτές

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει μια φορά και κάτι φίλοι άλλες δύο. Σε μένα όλα κύλησαν ομαλά αλλά στις άλλες 2 περιπτώσεις στείλανε λάθος πράγματα. Εγώ ήμουν τυχερός και μου στείλανε το σωστό αλλά γενικά το support τους πάσχει σοβαρά και αν γίνει λάθος χρειάζονται πολλά mail και τηλέφωνα για να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.
Να ρωτησω τα εξης:

1. Με τις εγγυησεις των προιοντως τι ισχυει?

Αν παθει κατι' date=' το αναγνωριζει η ελληνικη αντιπροσωπεια ή όχι?

2. Δεν εχω πιστωτικη, ουτε θελω να βγαλω. Αντικαταβολη δεν παιζει?

Αλλιως μου δινουν τραπεζικο λογαριασμο και κανω καταθεση? Εχει μεγαλα τραπεζικα διαχειριστικα κοστη? (πχ προμηθεια για καταθεση σε τραπεζα του εξωτερικου?)[/quote']

Ρε παιδιά δεν υφίσταται θέμα με πιστωτικές. Και με χρεωστική (Electron Visa) γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

Pantws gia fotografikes mhxanes yparxoun kai alla magazia ekshdeikeymena (oxi fotodesmos kai germanos) pou exoun arketh diafora stis times. Syggekrimena se ena pou einai sthn panephsthmiou,katw apo thn stash tou metro brhka thn dikh mou mhxanh 150 euro f8hnotera apo alla magazia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...