Προς το περιεχόμενο

How To Save All?

SSS787878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει μια συζητηση ενα θεμα ενα topic πχ 30 σελιδες. αυτο που θελω ειναι ενα προγραμμα που να τις κατεβαζει ολες μαζι με το πατημα ενος κουμπιου και να μην χρειαζεται να τις κατεβαζω εγω χειροκινητα 1 προς 1 για να τις διαβασω μετα offline εψαξα στο forum και δεν βρηκα κατι αν καποιος μπορει να μου δωσει καποιο λινκ ή πληροφοριες τοτε τον ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Psaxe gia to teleport pro einai kalo

Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά πως θα το κάνεις να κατεβάσει μόνο το ένα θέμα που θες να δείς και όχι όλο το φόρουμ;

Γιατί αν του δώσεις το url από το θέμα και βάθος url =1 τότε θα πάρεις μόνο την πρώτη σελίδα. Αν δώσεις βάθος 30 που είναι οι σελίδες τότε οποιδήποτε link είναι στη σελίδα θα το κατεβάσει. Δηλαδή με μια καλή σύνδεση θα κατεβάσεις όλο το φόρουμ σε κάνα δύο μέρες. download.gif

Δημοσ.

Βασικά η μόνη λύση που έχω βρεί πάνω σε αυτό δηλαδή να κατεβάσεις ένα και μόνο θέμα για να το έχεις και να το διαβάσεις όποτε θές με την ησυχία σου είναι η εξής.

Το κάνεις σε pdf με τον adobe acrobat.

Αλλά πλέον δεν μιλάμε για ένα και δύο κλίκ. Μετά την πρώτη σελίδα θα πρέπει χειροκίνιτα να προσθέσεις κάθεμια από τις επόμενες κάνοντας φυσικά ένα κλίκ για την κάθεμία για να γίνει αυτόματη προσθήκη. :idea:

Και μια ποιό απλή λύση. Ή κάνεις μια συντόμευση ή προσθήκη στα αγαπημένα σου και όποτε θές κάνεις ένα κλίκ και το διαβάζεις και ησυχάζεις. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...