Προς το περιεχόμενο

Web Broser. Me ti douleueis esi?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι minimize μέσα (βίτσιο :P). Η βασική διαφορά της ταχύτητας εγκειται στο γεγονός ότι ο Opera φτιάχνει το layout της σελίδας γρηγορότερα και δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσεις πχ μια σελίδα που έχει δύο τεράστιες εικόνες από τη στιγμή που θα δείς το text (δε ξερω αν έγινα πλήρως κατανοητός, ίσως δε το εξήγησα σωστα). Είναι αυτό που ο ΙΕ κάνει χειρότερα από ολους. Αν δε κατέβει όλη η σελίδα δε βλέπεις τίποτα (συνήθως)

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

# Σχετικά με τα tests της Secunia...

Με τον Maxthon 1.1.120 τα "πέρασα" χωρίς πρόβλημα.

# Σχετικά με το risk που κάποιοι φίλοι βρήκαν κάνοντας το τεστ στο webtest.scanit.be...

Το patch που χρειάζεστε πρέπει να είναι το KB890175.

# Σχετικά με την ταχύτητα του Opera σε σύνδεση PSTN...

Θα κάνω τελικά την εγκατάσταση μόνο γι' αυτόν τον λόγο - όλα τα υπόλοιπα που αναφέρετε δεν έχουν αξία άν δεν μπορείς να ανοίξεις σελίδες γρήγορα.

# Σχετικά με το Firefox-screenshot που ποστάρησε ο φίλος μας...

...OK - εντυπωσιάστηκα!...

...η ενημέρωση του καιρού κάτω αριστερά ήταν το οριστικό χτύπημα...

αλλά άμα ο FFox δεν ριπάρει dvd ΚΑΙ δεν μπορεί να γράψει CD δεν θα τον προτιμήσω ;-)

Δημοσ.
# Σχετικά με τα tests της Secunia...

Με τον Maxthon 1.1.120 τα "πέρασα" χωρίς πρόβλημα.

kai giati emena moy bgazei ayto?

This window is serving content from Secunia.com, although the Address Bar says you are visiting: https://www.paypal.com/'>https://www.paypal.com/

You can also click on the "Pad-lock" SSL icon in the bottom, which also clearly states that you are visiting: https://www.paypal.com/

XP SP2 me ola ta updates, me maxthon 1.1.20

Δημοσ.

Μέχρι την 7.60 χρησιμοποιούσα Opera. Ομως μόλις δούλεψα λίγο τον Firefox ...κόλησα.

Μου φαίνεται ότι ακολουθεί καλύτερα τα web standards ή είναι η ιδέα μου ?

Δημοσ.
ούτε εγώ έχω αγοράσει software και δεν πρόκειτε να αγοράσω ποτέ' date=' γιατί έτσι μας αρέσει... που έλεγε και η διαφήμιση

χαχαχ σωστός MixalisX?[/quote']

Opera 7.54:

πιο ελαφρυς

πιο γρηγορος

..αν και πολυ λιγοτερο διαφημισμενος!!

Λες και ειναι μεγαλη ιδεα να ξεπερασει καποιος browser τον IE (π.χ.:FIREFOX)

Σωστος..?

Δημοσ.
Μέχρι την 7.60 χρησιμοποιούσα Opera. Ομως μόλις δούλεψα λίγο τον Firefox ...κόλησα.

Μου φαίνεται ότι ακολουθεί καλύτερα τα web standards ή είναι η ιδέα μου ?

Pou th brhkes thn 7.6 ???? Mexri 7.54 bghke (exasa kanena xontro epeisodio?)

Den akolou9ei o firefox kai o Opera kalutera ta standards. O IE den ta akolou9ei apla kai grafoun oloi kwdika gi auton ..... H adiaforia sto megaleio ths...

Remember the golden rule. Whoever has the gold makes the rules... :roll:

Δημοσ.

Sorry, έκανα λάθος. Αυτόν εννοούσα. Θυμόμουνα μια έκδοση με αναγνώριση φωνής .

Αnyway. Oλοι οι web designers σχεδιάζουν σε firefox και μετά τρέχουν να κάνουν hacks για το ΙΕ του Βασιλάκη.

Δημοσ.

O Maxthon δεν κάθεται πάνω στον ΙΕ ? Αν ναι τότε μάλλον κληρονομεί όλα τις τρύπες ασφαλείας του ΙΕ...

Δημοσ.
O Maxthon δεν κάθεται πάνω στον ΙΕ ? Αν ναι τότε μάλλον κληρονομεί όλα τις τρύπες ασφαλείας του ΙΕ...

etsi akribos einai, apla ena frontend gia ton IE

Δημοσ.

ante re noobs oloi

den xerete tin alithini axia toy IE.doulepse ton ligo kai tha deit..axaxaxaxxaxxa...doulepste ton ....axxaxaxaxaxa

crash free always tuned bullet speed and bullet proof me xamila lipara kapsoalepou h firefox... :)

ton xrhsimopoiw apo tote pou eixe ena onoma pou krithike paranomo... poly kalos kai PARAMETROPOIHSIMOS <---to tonizw giati ayto pou epsaxna to vrika eykola kai grigora

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...