konspir2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Με Opera 7.60: High Risk Vulnerabilities 0 Medium Risk Vulnerabilities 0 Low Risk Vulnerabilities 0 O Opera για μένα δεν συγκρίνεται με κανένα browser. Ούτε σε ταχύτητα, ούτε σε επιλογές, ούτε σε παραμετροποίηση, ούτε σε ασφάλεια. Απλά απίστευτος. Ειδικά όταν είχα pstn η διαφορά ταχύτητας ήταν τρομερή. ΥΓ: Έχω δοκιμάσει όλους τους browser που έχουν αναφερθεί.
DimAslan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Εγώ παιδιά να σας πώ, χρησιμοποιώ τον Firefox εδώ και αρκετό καιρό και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, ακόμη και από τις RC εκδόσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε ΙΕ για πολλούς και διάφορους λόγους... Τώρα, όσον αφορά τους υπόλοιπους δεν τους έχω δοκιμάσει... Είναι κάποιος από τους άλλους browsers δωρεάν όπως ο Firefox;
duende Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 δεν υπαρχει κατι αξιολογο περαν των opera/mozilla.τα πιο πολλα που κυκλοφορουν (avant,maxthon etc) ειναι front-ends για τον explorer και προσθετουν καποιες απο τις λειτουργιες των παραπανω.υπαρχει και ο netscape ο οποιος εχει πλεον τη μηχανη rendering του mozilla 1,7 (ο πρωτος mozilla βασιστηκε στη μηχανη rendering του netscape 6 αν θυμαμαι καλα) και δε προσφερει κατι παραπανω,μονο βλακιες της aol.σαν εμπορευματοποιημενος mozilla δηλ.μεχρι να βγει ο explorer 7 φυσικα ο οποιος θα εχει clopyright τις πιο πολλες λειτουργιες των opera/mozilla
telcomfreak Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Maxthon Browser. Δουλευει σχεδον παντου . παλια ειχα firefox
Papajohn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Opera 7.54 works for me. Γρήγορος' date='δεν χρειάζεται extensions και έχει ορισμένα χαρακτηριστικά ποθ ο firefox δεν εχει όπως . δειχνει την ταχύτητα με την οποία ανοίγεις μια σελίδα . δείχνει πόσο % των είκονων αλλα και του κειμένου έχεις κατεβάσει καθώς ανοίγεις μια σελιδα My opinion opera is the top[/quote'] Αυτα που αναφέρει ως "μοναδικα χαρακτηριστικά" του opera γινονται και στο firefox με το extended statusbar extension....
hanibal2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Αυτα που αναφέρει ως "μοναδικα χαρακτηριστικά" του opera γινονται και στο firefox με το extended statusbar extension.... Γεγονος που σημαινει πως ο firefox για να αποκτησει τα πλεονεκτηματα του opera χρειαζεται την δικη σου παρεμβαση(extensions) ενω ο opera αποτελει εξ'αρχης εναν ολοκληρωμενο browser φιλε Papajohn. This leads opera to the top.
MixalisX Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 pantos as perimenoume na bgei o opera 8. Fantastite enan eidi olokliromeno browser, akoma poio beltiomeno. Eimai sigouros oti tha enthousiastite opos enthousiastika ego eidi me tin beta ekdosi. Kai kati allo. Gia ton opera yparxoun ekantontathes skins ta opoia then allazoun mono ta xrommata tou browser alla kai ta iconidia tou. Prosopika to agapimeno mou skin (ta opoia egathistantai entelos automata prepei na po) einai o : KDE Royal . Dokimaste to
nemos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μία ακόμα πρόσκληση/πρόκληση/παράκληση αυτή τη φορά προς τους χρήστες Opera που έχουν δει πώς παίζει ο Maxthon...... Χρησιμοποιώ τον Maxthon και πιο πριν τον MyIE2 εδώ και πολύ καιρό & θεωρώ κάποια χαρακτηριστικά του κορυφαία: - Τρέχει χωρίς εγκατάσταση και καταναλώνει λίγη μνήμη (20 ΜΒ το μέγιστο που έχω δει σε Win2000/IE5.5sp2). - Ολο το πρόγραμμα είναι περίπου 1 ΜΒ - άν επιλέξεις κάποια plugins για πιο εξειδικευμένες δουλειές μπορεί να πάει και στα 2 ΜΒ (2,5 σε μένα αλλά είναι πολλά αυτά που δεν χρησιμοποιώ παρότι τα έχω στο folder). - ***Super Drag and Drop*** - όποιος ξέρει τί είναι και πώς δουλεύει στον Maxthon ΚΑΙ ξέρει ότι γίνεται και στον Opera να το πει pls!!! BTW, η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιείται και στον Firefox με κάποιο plugin. - Είναι ασφαλής τουλάχιστον όσο ο Firefox & ο Opera (το συμπεραίνω από τα παραπάνω) και γρήγορος -με dialup- τουλάχιστον όσο ο Firefox (ΕΔΩ είναι ένα σημείο που η άποψή σας θα μετρήσει!). - Εχει πολύ καλά ad & popup filters. Με 2 plugins μάλιστα ξεχνάς τί είναι οι διαφημίσεις και τα popups γιατί δεν τα ξαναβλέπεις! - Εχει ΤΡΟΜΕΡΑ support & forum. - Plugins...... Μπορεί να κουράζει το να τα βρίσκεις, αλλά αυτό έχει να κάνει με το πώς φτιάχνονται και διανέμονται - είναι *πολύ μεγάλη υπόθεση* να υλοποιεί ένας "γνώστης" σε χρόνο *μηδέν* τις απαιτήσεις των πολλών "άσχετων" και μάλιστα *τσάμπα*! - Κάθε νέα σελίδα ανοίγει σε νέο tab και όχι σε νέο session. Επίσης τα tabs μπορούν να αναδιατάσσονται με drag and drop (αυτό δεν ξέρω άν γίνεται με κάποιο plugin στον Firefox και είμαι σίγουρος ότι δεν γινόταν με την τελευταία έκδοση Opera που είχα εγκαταστήσει... η οποία για να βγει από το PC μου μου έφαγε την ζωή γι' αυτό και προσπαθώ να μην τον εγκαταστήσω άν δεν είμαι σίγουρος ότι έχει στρώσει το πράγμα!). Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν τα παραπάνω γιατί τελικά επιλέξατε Opera? Ποιό είναι αυτό το χαρακτηριστικό το οποίο "ισοπέδωσε" όλα τα παραπάνω? Ξεκαθαρίζω κι εγώ από την πλευρά μου ότι δηλώνω φανατικός του Maxthon αλλά ψάχνομαι για κάτι καλύτερο. Μπορώ να σκεφτώ πολλά μέρη για να βρω κάποιον καλύτερο browser αλλά σε μόνο ένα (1) ανταλλάσσω απόψεις στα ελληνικά ;-))
Slay Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 - Είναι ασφαλής τουλάχιστον όσο ο Firefox & ο Opera (το συμπεραίνω από τα παραπάνω) lathos symperasma ebgales, to test poy edose kapoios einai toylaxiston outdated, traba sto http://www.secunia.com sthn proth selida dexia exei 3 tests 2 gia IE kai ena gia oloys toys browsers, firefox kai opera bghkan katharoi , IE htan eypathis sto deytero, Maxthon epishs eypathis sto deytero ,paroti to prohgoymeno test moy elege oti eimai OK , gia thn istoria oi dokimes eginan me Firefox 1.0 , Opera 7.54 , IE 6 SP2, Maxthon 1.1.120 tora gia opoion pisteyei oti o maxthon den einai apla ena frontend gia ton IE , as to epanexetasei ligaki ayto.
Papajohn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Γεγονος που σημαινει πως ο firefox για να αποκτησει τα πλεονεκτηματα του opera χρειαζεται την δικη σου παρεμβαση(extensions) ενω ο opera αποτελει εξ'αρχης εναν ολοκληρωμενο browser φιλε Papajohn. This leads opera to the top. Οχι φίλε μου, αυτο ακριβως κανει τον firefox να ξεχωρίζει και θα τον οδηγήσει στην κορυφή. Όπως ξαναγραψα στην προηγούμενη σελίδα, ενας browser που θελει να γινει IE στη θεση του IE οφείλει στη βασική του μορφή να είναι απλούστατος. Ο καθε χ ασχετος που πλέον χρησιμοποιεί pc δεν ενδιαφέρεται για "τα περιεργα γραμματακια στο κατω μερος". Ο opera είναι ενας πληρεστατος browser, για σενα και για μενα όμως που τρωμε τις ωρες μας στο insomnia. Δεν θα τον προτεινα ούτε στην αδερφή μου, ούτε στον πατέρα μου, ούτε στους φίλους μου. Όσο για το θεμα extensions, ήταν ενας απο τους βασικούς λόγους που χρησιμοποιούσα Maxthon μεχρι προσφατα. Βαρίμουν να ψαχνω. όταν όμως αποφάσισα να κανω μια δοκιμή ψάχνοντας extensions, έκανα το firefox αγνώριστο. Wanna take a look; http://users.ntua.gr/el03272/Various/firefox.JPG Με λίγο "ψαξιμο" στα αντίστοιχα threads εδω και στο myphone η αλεπού μονο καφέ δεν ψήνει. Κανει ότι οποιοσδήποτε αλλος broswer, είναι δωρεαν, απλούστατος, και ταυτόχρονα απόλυτα προσαρμοστικός. Τι αλλο μπορείς να ζητήσεις;;
hanibal2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Ε καλα δεν νομιζω πως τα επιπλεον γραμματακια(ταχυτητα κτλ.) ενοχλουν κανεναν και ουτε οτι κανουν τον opera browser πιο δυσχρηστο για καποιον ασχετο οπως λες. Αντιθετως σου μαθαινει να προσεχεις και κανα δυο πραγματα παραπανω. Και στο κατω κατω γιατι ο καθενας να μην εχει εναν εξ'αρχης ολοκληρωμενο browser και να χρησιμοποιει τον firefox που θα χρειαστει extensions(plus περισοτερη κουραση) οταν θα αρχισει να εχει περισσοτερες απαιτησεις απο αυτο που χρησιμοποιει!!
Papajohn Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μα γιατι δεν τα χρειάζεται!! Ελαχιστοι χρησιμοποιούν ακομη και tabs! Ξερεις πως αντιδρα ο κόσμος όταν του λες παρατα τον ΙΕ;; "Τι λες μωρε, σιγα μια χαρα δουλεύει". Γεμισε τον με "γραμματάκια" και αυτος σε γεμισει spyware (επιστρέφοντας στον ΙΕ...)... ...και μετα: "Papajohn, πότε θα έρθεις για format;;;"
hanibal2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Lol!!!!! Καλα οπως νομιζετε!!!! παντως εδω ψαχνουμε να προτεινουμε τον καλυτερο browser και οχι τον browser του noob. Φιλε papajohn το θεμα ειναι σιγα σιγα ολοι να αρχισουν να μαθαινουν να χρησιμοποιουν βελτιωμενα προγραμματα. Την επομενη φορα που θα σε φωναξει καποιοσ για format απλα δειξε του πως να το κανει μονος του για να μην σε εχει συνεχως αναγκη. Και για να ερθουμε στο θεμα μας ποιο ολοκληρωμενος browser ειναι κατα τη γνωμη μου ο opera αφου εχει ετοιμα ολα εκεινα τα χαρακτηριστικα που συνιστουν εναν καλο browser(αυτα για τα οποια ο firefox θελει extensions) σε συνδυασμο με υψηλες ταχυτητες και αφαιρεση των ενοχλητικων pop-ups( που ο IE δεν εχει) Αυτα!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.