Προς το περιεχόμενο

Web Broser. Me ti douleueis esi?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Opera ρε παιδιά...και γιά έναν άλλο λόγο...

Είναι Ευρωπαικός !!! Νορβηγία.

Εντάξει δεν είναι στην ΕΕ, αλλά γείτονες είναι...η μητρική εταιρεία είναι η Telenor, η πρώτη συνέταιρος του ΟΤΕ στην Cosmote.

Νομίζω ότι αν η Νορβηγία ήταν στην ΕΕ θα είχε σαρώσει ο Opera.

Μερικές σελίδες δεν φαίνονται καλά γιατί δεν τηρούν τα διεθνή πρότυπα. Δεν έχει ο Opera πρόβλημα, οι ιδιοκτήτες (όχι κατ'ανάγκη οι προγραμματιστές) ειναι "μπαγάσιδες"!!! Βλέπε και το site http://www.Otenet.gr, μάλλον τα έχει "φτιάξει" με τον Βασιλάκι και δεν υποστηρίζει τον Οπερα!!! (επίτηδες ?)

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχετε προσέξει ότι ο Firefox "χάνει" την cache του κάθε λίγες μέρες;;;

Χωρίς λόγο' date=' βλέπω ότι σελίδες που τις ανοίγω κάθε μέρα, τις έχει χάσει και φορτώνει όλα τα γραφικά από την αρχή.

Ταχύτατος και λατρεμένος, εκτός από αυτό, που το κάνει σε όλους τους γνωστούς μου, αλλά και σε όσα PC έχω πρόσβαση (4).[/quote']

Εγω δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο στο δικο μου. Μηπως είναι κανα προβληματικο extension;;

Δημοσ.
Εγω δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο στο δικο μου. Μηπως είναι κανα προβληματικο extension;;

XAXAXA ελεος!!!!!

ε καλα με τοσα extension τι περιμενετε!!!!!!!!!!

Opera rules :smile:

Δημοσ.

Παπαγιάννη έχεις επιλέξει σίγουρα πόσες μέρες θα σου κρατάει το ιστορικό?Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.

Εμένα πάλι ενώ φορτώνει την Αρχική σελίδα όταν ανοίγω τον Firefox,μετά πατώντας το εικονίδιο δεν πάει πουθενά :sad:

Παπαγιάννη με τον Γιοσάκη τι γίνεται?

• Moderators
Δημοσ.
...η μητρική εταιρεία είναι η Telenor' date=' η πρώτη συνέταιρος του ΟΤΕ στην Cosmote.

[/quote']

Τωρα γιατι μου χαλας την καλη εικονα που εχω για τον opera?..tongue.gif

Δημοσ.
Παπαγιάννη έχεις επιλέξει σίγουρα πόσες μέρες θα σου κρατάει το ιστορικό?Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.

Εμένα πάλι ενώ φορτώνει την Αρχική σελίδα όταν ανοίγω τον Firefox' date='μετά πατώντας το εικονίδιο δεν πάει πουθενά :sad:

Παπαγιάννη με τον Γιοσάκη τι γίνεται?[/color']

Στις επιλογές του ιστορικου δεν έχω αλλάξει τίποτα. Δνε το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτε. Επίσης το κουμπί με την αρχική σελίδα εμένα λειτουργεί μια χαρα... Σίγουρα έχεις τον 1.0;

YΓ. Ασε, μας έχει ντροπιάσει ο Γιοσάκης, μια δουλεία του βαλαμε να κάνει και αυτος φρόντισε να το μάθει όλη η Ελλάδα! :)

Δημοσ.
Έχετε προσέξει ότι ο Firefox "χάνει" την cache του κάθε λίγες μέρες;;;

Χωρίς λόγο' date=' βλέπω ότι σελίδες που τις ανοίγω κάθε μέρα, τις έχει χάσει και φορτώνει όλα τα γραφικά από την αρχή.

Ταχύτατος και λατρεμένος, εκτός από αυτό, που το κάνει σε όλους τους γνωστούς μου, αλλά και σε όσα PC έχω πρόσβαση (4).[/quote']

gia rixte mia matia edo gi`auto

http://www.mozilla.org/support/firefox/tips

http://windowssecrets.com/041202/

• Moderators
Δημοσ.
?!?!?!?!?!?!?!?

προφανως αστειευομαι(..δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με τον OTE,που οπως ειπες ειναι στενος συνεργατης με την Telenor)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

e-links all the way!!

...πλάκα κάνω (αν και είναι ο πιο γρήγορος...)

πάντως στην μάχη opera - firefox ψηφίζω opera.. επειδη εχω και linux και win στο pc μου στα win χρησιμοποιώ opera και στα linux firefox (επειδη δεν εχει ωραία skins η opera) μπορώ να πω πως η opera στα σημεία με βολεύει αρκετά περισσότερο απο τον firefox και μου φαίνεται και λιγο πιο stable και γρήγορη..

Δημοσ.

opera και εδώ! μου δίνει την εντύπωση πιο "δεμένου" προγράμματος, αν και όπως αναφέρθηκε σε μερικά sites όπως την otenet και του mycosmos mail δεν τα πάει και τόσο καλά.... (δουλεύουν τέλεια μόνο με ΙΕ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...