Προς το περιεχόμενο

Web Broser. Me ti douleueis esi?

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Netscape 7.2 (ο οποίος ποτέ δεν κράσαρε και βασίζεται στον Mozilla 1.7.2) και ολίγον από IE.

Ανδρέας.

Υ.Γ. Ο επόμενος Netscape θα βασίζεται στον Firefox.

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Microsoft Internet Explorer 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_rtm.040803-2158

Και η πλάκα είναι πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος :)

Συμφωνώ . Το ίδιο ισχύει και για μένα .

Δημοσ.

Oloi lete,lete,lete...Kai MONO ena pragma den akousa...To oti o Firefox einai ektos apo FREE kai OPEN SOURCE!Diladi de metraei afto?An oxi,tote ti na po?To na perimeno tin Opera na diorthosei to bug tou browser tis me to Yahoo! Mail me ekane ekso frenon (xrisimopoiousa Opera sto Solaris 8 giati o Netscape 4.xx pou eixe,eixe athlia font rendering machine)...Me Firefox pithanon tha to diorthona sti sxoli me allous 200 kammenous kai kanenan kathigiti...METRAEI TRELA afto nomizo...Apo tin alli mporei gia tous ligotero apititikous afto na min apotelei kritirio yper tou Firefox kai to sevomai APOLYTA alla na min to paravlepoume kiolas 100%!!!Apo ola ta parapano prokyptei FYSIKA oti Opera iparxei kai sto Linux kai sto Solaris ki akoma kai sto Symbian OS (opou kai ton xrisimopoio logo ellipsis Firefox)...Den parakinoun MONO oi linuxades tin xrisi Firefox opos o filos typhoon eipe prin...ELEOS diladi file...Mia alli diapistosi einai oti gemisame gosu xristes mallon edo mesa...O enas asxoleitai 11 xronia leei me ta PC (MixalisX) gi'afto kai ofeiloume respect...O allos einai ilektrologos mixanikos (Papajohn) kai "kserei"...Kapoioi filoi pali einai POLY psagmenoi kai DEN AGORAZOUN POTE software (Delta kai MixalisX)...Ti na po?Tote ego o xazos pliroforikarios mallon den exo kamia thesi edo mesa...Apantontas loipon sta parapano (pragmatika nevriasa me merika) leo...

1)Pros MixalisX: DEN mas noiazei poso kairo asxoleisai me ta PC kai mi mas to provalleis giati tixainei ki emeis (merikoi apo emas toulaxiston) kati na kseroume...Esto kai liga...

2)Pros Papajohn:File xalarose ligaki genikotera...Mporei na kaneis format se olous alla ENTAKSEI...Mexri ekei...Poly ipotimas tous allous sinadelfous sou mallon...Na ertheis na mas peraseis kanena OpenBSD ki edo kamia fora giati kourazomaste...

3)Pros Delta & MixalisX:Na MIN sosete na agorasete POTE software...Alla stamatiste na prosvalete emena kai tous sinadelfous pou eite vgazoume eite THA vgazoume to psomi mas grafontas code legontas tetoia pragmata dimosia...To sigekrimeno "attitude" itan pou me nevriase ki oxi ta 2 parapano...APAITO signomi dimosia se OLOUS tous sinadelfous tou forum!

Kata ta alla psifizo Firefox...Kai se Windows kai se Linux KAI PANTOU!!!Ti na kano to IRC kai ta alla tou Opera afou exo poly kala aftonoma tools pou apla den sigrinontai me ta antistoixa paidiastika tou Opera..?Imarton...Browser thelo oxi Browser-Operating System Support Pack!!!!Gia na prolavo tous apantaxou "eksipnakides",exo xrisimopoisei OLOUS tous browser sxedon (akoma kai tous agnostous) kai eidika Opera-Mozilla-Firefox-IE apo apo poly palies ekdoseis...Afta!Kai PARAKALO THERMA NO FLAMES!Apla ithela na po kapoia pragmata pou me enoxlisan!

PS:FILE Slay se pao trela...Fainetai o antropos... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...