MixalisX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Paidia tha eithela na matho etsi apo aporia ti web broser douleuete eseis. Ego prosopika douleuo me to Opera 7.54 kai eimai upereuxaristimenos. H alitheia einai pos anarotiemai pos kai den to exoun parei xampari tosoi poloi akoma.... Einai grigorotero kai me tin megaliteri parametropoihsi pou mporei na fantastei kaneis! Stelno mail, mpaino sto irc kai diaxirizome ta bookmarks kalitera apo opiodipote allo programma. Esi protineis kati kalitero???
wert Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Πολύ καλός ο opera αλλά δυστηχός σε μερικές σελίδες τα κάνει λιγάκι σαλάτα όπως εδώ ας πούμε στο φόρουμ όταν προσπαθήσεις να μορφοποιήσεις το κείμενο ή να βάλεις κάνα smile. Για κάτι τέτοια τον έχω αφήσει στην άκρη και χρησιμοποιώ τον maxthon ο οποίος είναι απλά καταπληκτικός. Και free ««««*»»»»Φυσικά ο opera δεν λείπει ποτέ από το σύστημά μου αφού σε άλλες πάλι σελίδες είναι πολύ ασφαλέστερος. Τα ευκόλος ενοούμενα παραλείπονται.
MixalisX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Πολύ καλός ο opera αλλά δυστηχός σε μερικές σελίδες τα κάνει λιγάκι σαλάτα όπως εδώ ας πούμε στο φόρουμ όταν προσπαθήσεις να μορφοποιήσεις το κείμενο ή να βάλεις κάνα smile. Για κάτι τέτοια τον έχω αφήσει στην άκρη και χρησιμοποιώ τον maxthon ο οποίος είναι απλά καταπληκτικός. Και free ««««*»»»»Φυσικά ο opera δεν λείπει ποτέ από το σύστημά μου αφού σε άλλες πάλι σελίδες είναι πολύ ασφαλέστερος. Τα ευκόλος ενοούμενα παραλείπονται. eise sigouros oti den trexei tin selida sosta? Ego den exo kanena problima sto insomnia. Poia ekdosi douleueis?
Acid-Burn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Firefox edw kai polu kairo.Eimai polu euxaristhmenos kai auta ta tabs einai para ma para polu bolika!
grtsik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Mono firefox. IE χρησιμοποιω μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, (π.χ. web-banking), που ο firefoxδεν συνεργάζεται
razkal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 xrhsimopoiousa ton opera, dokimasa gia 2 evdomades maxthon kai firefox kai xanagirisa ston opera 8! meionekthmata toy firefox oti itan poli pio argos oxi sto anoigma selidwn alla se 'eswterikes' leitourgies opws to back, reload etc. kai sto oti psaxneis gia extensions gia na egatastiseis pragmata pou ston opera einai default.
MixalisX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 o opera 8 bgike? apo oti xero kikloforei mono se beta-edition
maxim5000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Ο maxthon δεν τρέχει πάνω στη μηχανή του ΙΕ ;;
tzoykas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Θα συμφωνήσω με τον MixalisX. Ο Opera είναι ό,τι πιο παραμετροποιήσιμο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι ταχύτερος απο τον Firefox, πλήρως ρυθμιζόμενος και έχει αρκετά πραγματάκια που δεν έχει ο Firefox και εμένα μου κάνουν τη ζωή απίστευτα πιο εύκολη. Ίσως δεν είναι ό,τι σταθερότερο, αλλά λίγο με ενδιαφέρει γιατι και να σπάσει, σηκώνεται πάλι όπως ήταν πριν σπάσει. Και κρατάει και το history των σελίδων αφού τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις. Σε κάποια sites για web-banking χρησιμοποιώ firefox. και το γεγονός ότι πρέπει να ψάξω όλα τα extensions πρώτα για να τον κάνω να δουλεύει όπως θέλω, με απωθεί κάπως. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου η εξέλιξη. Μακάρι δηλαδή γιατί είναι αξιολογότατος. Μέχρι τότε ... Opera O 8 είναι ακόμα beta ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.