Προς το περιεχόμενο

Modchip gia gamecube?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

COBRA FOR VIPER GC V0.4 - (19th of january, 2005)

We promised you we would fix the latest drive issue within a week, so

here is the version 0.4 of your favorite Viper GC BIOS! If you had tons of disc errors, you'll enjoy this new Cobra. Look at troubleshooting section for more info. Apart from that nothing was changed, but there will be much more in the next release! Oh yeah... you can flash this release from DVD if you already have Cobra 0.3 installed!

What's the Cobra BIOS ? A special BIOS specially tailored for your Viper GC that allows yo to run your backups (and now homebrew code!) from the GC drive using DVD(-/+)R or Mini-DVD(+/-)R! You can also enjoy imports (originals or backups) without the need of a boot disc.

So what do you need exactly ?

- A Viper GC chip

- This very flash file

- Some Compatible Media and a DVD-burner

WHAT'S NEW ?

- Fixed Disc Errors problem on drive 8

- NTSC Regionfix issue on PAL systems is fixed!

- Wireless controller is now supported!

- Added a real GUI

- The following Cobra options can be changed (stored in Viper flash):

- Default boot action

- Boot action when the X-key is hold at boot time

- Video mode of the Cobra GUI (doesn't change Games' video mode)

- Behaviour of the lid sensor when booting Original BIOS

- You can get detailed GC Version Info

- You can explore the content of your GC discs (original and backups) and even DVDs with ISO9660 filesystem!

- You can flash your Viper GC by burning the flash file on a DVD (but don't throw away your programmer in case of a bad flash!

- You can execute homebrew programs (.DOL) from DVD, and enjoy many already-released homebrew productions!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει το Viper ή το qoob?? Εντυπώσεις, σχόλια? Τέλος υπάρχει περίπτωση να βρεθούν Ελλάδα τα modchips? Αγόρασα πρόσφατα gamecube και ψήνομαι να του περάσω το qoob, αλλά φοβάμαι το online, γιατί τα site που πουλάνε τέτοιο hardware δεν είναι και τα πλέον αξιόπιστα..!

Δημοσ.

Παιδιά το έω βάλει εγώ.Μάλιστα με την v1.0 του Cobra Bios πετάει.Είναι πολύ απλό στην τοποθέτηση του.Το πήρα απο Αγγλία αλλά τώρα είναι out of stock.Δοκιμάστε απο http://www.gamefreax.de

Ένας φίλος μου το έκανε review στο site του.Μπορείτε να το δείτε εδώ

http://www.consolegamingnews.com/viewtopic.php?p=13

Δημοσ.

Μέσω του Broadband adapter (BBA) απ 'οτι έχω καταλάβει αντιγράφεις το dvd στο PC, ώστε να μπορέσεις να κάνεις backup ενός παιχνιδιού, αφού τα dvd των υπολογιστών δεν διαβάζουν τα gamecube Mini-dvds. Επιβεβαιώνει κάποιος??

Δημοσ.

Ίσως να το κουράζω το θέμα GC Mod αλλά κατάφερα και έτρεξα homebrew λογισμικό αλλά και παιχνίδια ΓΝΗΣΙΑ Αμερικάνικα (και Isos)χωρίς modchip.Το μόνο που χρειάζεται είναι το CD απο την CodeJunkies Max Console PRO το οποίο ισως να βρείτε στην Αθήνα (δεν είμαι απο Αθήνα και δεν ξέρω τι παίζει).Εγώ το πήρα απο την codejunkies uk @ (http://uk.codejunkies.com/shop/product.asp?c=GB&cr=GBP&cs=%A3&r=1&l=1&ProdID=297 ).

Απλά,χωρίς hardware mod και χωρίς να χαθεί η εγγύηση.Μόνο με ένα swap disk.Το πώς παίζει,θέλει λίγο δουλειά.Για να μην γεμίζω το forum με μπλα μπλα (που ίσως να μην το χρειάζεται κάποιος), αν δείτε ότι σας κάνει, tell me και θα σας πω πως γίνεται.

Δημοσ.

Παιδιά το tutorial μαζί με τα αρχεία που χρειάζοντε το έχει ανεβάσει ο Raptor στο site του.Μπορώ να το κάνω post και εδώ αλλά δεν ξέρω αν με αφήσουν οι εδώ admins να σας κάνω attach κάποιο αρχείο που -ίσως να- θεωρηθεί "κακό".

Το link είναι http://www.consolegamingnews.com/viewtopic.php?p=18

Τώρα αν δεν θέλετε να κάνετε registration (κάτι που απαιτεί το site αλλά απο την Κυριακή μου είπε ο admin θα το κάνει free),υπάρχουν τα pm's και τα emails.

Δημοσ.

Στο site που αναφέρεις δεν λέει πως μπορείς να τρέξεις isos παρα μόνο γνώσια αμερικάνικα παιχνίδια...έτρεξες ο ίδιος τα isos ή απλά το άκουσες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...