Προς το περιεχόμενο

AthlonXP

godslayerxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι η ASUS A7V266-E, cpu Athlon Thunderbird 1,3ghz. Κοντεύω 4 χρόνια με αυτό το pc και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Οι μοναδικές αλλαγές που έκανα ήταν 2 φορές που άλλαξα κάρτα γραφικών(geforce2gts-->radeon9600se-->geforce 6600gt). Θα ήθελα να του κάνω μια μικρή αναβάθμηση στο cpu για να αντέξω μέχρι να πάρω καινούριο pc σε 1-1,5 χρόνο. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Athlon XP με bus 266mhz? (μέχρι τον Athlon XP 2000+ αντέχει η μητρική μου).

Δημοσ.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις athlon xp στα 266Mhz μιας και δεν κυκλοφορούν πια.

Μόνο μεταχειρισμένο μπορείς να βρεις. Και εγώ ψάχνω να βρώ έναν με 266Mhz (έχω athlon xp 1600+) αλλά δεν μπορώ να βρώ ούτε μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
isws statheis tixeros se sinikoiaka magazia(gia kainourio) i se site tipou ebay fleamarket ktl........

Symfwnw

Oso afora thn egyhsh para metaxeirismeno 2600 se box syskevasia pou exei kai 3 xrwnia egyhsh kai eisai kalymenos oti kai na ginei gia ton 1 1.5 xrwno pou to 8es to cpu

Twra oso afora tis times o ka8enas zhtaei oti 8elei alla esy mhn dwseis me tipota panw apo 45 euro (kai afta epeidh eisai kalo paidi).....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...