Προς το περιεχόμενο

EPoX 8RDA3+ και περίεργο πρόβλημα ηλεκτρικού θορύβου...

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.....αφού έχω την EPoX 8RDA3+ rev. 2.0 εδώ και καιρό, αποφάσισα να αξιοποιήσω τις sata raid δυνατότητες που προσφέρει. Έτσι λοιπόν έστησα raid 0 με δύο sata seagate 7200.7 αγορασμένους από το e-shop πριν μία εβδομάδα (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301553). Το σύστημα δουλεύει άψογα ( 95 MB/s δεν είναι καθόλου άσχημα). Αλλά σήμερα που πήγα να δω ταινία (η πρώτη φορά με τους κανούριους δίσκους πάνω), ακουγόταν από τα ηχεία ένας περίεργος "θόρυβος". Έντρομος διαπίστωσα ότι ο ήχος ακουγόταν κάθε φορά που άναβε το HDD activity led. Αμέσως μετά θυμήθηκα ότι και καθώς έβλεπα από την κάρτα τηλεόρασης, όταν διάβαζε ο σκληρός στο background, στην εικόνα υπήρχε ηλεκτρικός θόρυβος. Παιδιά δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Καμιά ιδέα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ta kalwdia twn hxeiwn sou prepei na mazeuoun 9orubo apo tis suskeues. Prospa9hse na apomonwseis ta kalwdia twn hxeiwn apo ta kalwdia trofodosias h to kouti tou PC sou. Apomakrune ta. Alliws ena kalutero set hxeiwn me shielded kalwdia 9a boh9ouse (ti hxeia exeis alh9eia?)

Δημοσ.

symfonw kai egw epidi ta kalwdia ton ihiwn den einai oti kalytera kai yparxoun poles fores

paremvoles apo ales syskeves.to kalytero poy mpwreis na kaneis einai na ta apomakrineis osw pio makria mpwreis.yparhei kai mia periprwsei na ehei kai to kalodio sata

provlima.dokimase to kai se ali thira sata an exei i motherboard soy

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...