Προς το περιεχόμενο

Best WRC - formula 1 game

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά απο rally που είχα παίξει παλιότερα το καλύτερο (για μένα) είχα βρει οτι είναι το michellin rally champions ή κάπως έτσι δε θυμάμαι ακριβώς. Και απο formula το ΚΟΡΥΦΑΙΟ (το οποίο ακόμα παίζω) είναι το Monaco GP αν δεν κάνω λάθος της UBISOFT παιχνίδι του 99 πρέπει να είναι. Βέβαια να ομολογήσω οτι δεν το χω δει σε κανένα περιοδικό και αυτό με ξένισε, παρ'ολα αυτα δε συγκρίνεται με κανένα της EA αλλα και άλλο που έχω δοκιμάσει, δοκιμάστε το

Δημοσ.

oxi apo tis photos pou eida prepei na einai ayto pou exw pai3ei kai egw..

koita ta grafika otan ta eida den mou aresan, den 3erw apo texnologikhs-xronikhs apopshs ti lene dioti den eimai eidikos na sou pw. pantws ta dentra ta edeixne san dio epipeda pou temnontai san x na fadasteis pou apla einai dio eikones kai temnontai, kati pou den mou arese kai to 8ewrousa poli moufa. ayto topaixnidi einai tou 2000 an den kanw la8os??

tespa sou eipa gia grafika exw mia epifyla3h dioti mporei na kanw kai la8os.

pantws einai to prwto ralaki pou termatsa gia mia mono fora dioti meta vghke to cmr2 to opoio apoti akouw kaia po thn pleiopshfia einai o apolitos wrc-driving simulator... kai oxi mono apo xeirismo alla kai apo to poso realistiki einai h taxythta kai apo to grafika kai apo ktl ktl..

Δημοσ.

Απο formula 1 το Grand Prix 4 αν κ αρκετα παλιο ειναι πολυ καλό κ απο θέμα χειρισμού κ απο θέμα ευκολιών.Απο WRC αν δεν περασουμε σε PS2 θα ελεγα σε PC το Richard Burns Rally.

Τα σέβη μου

Δημοσ.
γεια σου ρε n1k3man ....

geia sou &sena re paikti! ap'oti vlepw o filos mas akouse kai alla3e to avatar!

anyway, gia na min vgoume off track [apo to post panta!] to richard burns to exw dokimasei se ps2. einai tromera euais8ito se allages poreias me apotelesma na einai polu dyskolo. ti 8elw na pw? de mporeis na kaneis para mono poli mikres dior8wseis sti poreia sou, enw gia anapodo oute logos! den 8imamai an eixe steering sensitivity, 8a to psa3w..

ante na doume pote 8a vgaloun kana paixnidaki &gia supermotos! olo me to MX unleashead ti vgazw &moto gp3!

Δημοσ.

gia ti F1 , ektos apo ta grafika (pou PANTA mporoun kai veltionontai) mporousan na valoun perissotera-diforetika mixanologika, test seasons (oxi tis paraskeves kai ta savvata, alla apo oktomvri mexri marti >kai nai iparxoun kai oi manager F1 alla enoo mazi me tous driving titlous< )

apla nomizo pos den exei kai noima...tosa xronia i ferrari kerdizei

exei arxisei na xanei kosmo kai endiaferon

ase pou stin ameriki einai "tsompanides" kai protimoun amaksia pou DEN MPOROUN NA STRIVOUN!!!! nai tis oval pistes enoo...

anyway...

i kainoouria xronia na mas ferei theama sti f1 efxomai

a

kai apo wrc...colin 2...

kserei kaneis an paizei kana mod gia to sigekrimeno?

eixa ena galliko pou ftiaxtike to 2002 alla kai afto paliose...

kana project?

Δημοσ.

Το Richard Burns Rally είναι μάλλον το καλύτερο sim που έχει βγεί ποτέ αλλά

Θέλει υπομονή, υπομονή και υπομονή(και μια πεταλιέρα δεν θα ήταν άσχημα αν υπήρχε) . Στην πρώτη επαφή είναι πραγματικά σπαστικό αλλά αν το ψάξεις μπορείς να κάνεις παπάδες και ταυτόχρονα να το χαίρεσαι. Δυστυχώς τα colin mcrae αν και εντυπωσιακά απο άποψη γραφικών, παραείναι απλά με αποτέλεσμα να τα βαριέσαι εύκολα. Πάντως απο την σειρά το 2 ςξακολουθεί να παραμένει το καλύτερο.

Νίκος

Δημοσ.

Το καλυτερο φορμουλα ειναι το f12001 της ΕΑ στο PS2 ... Το GRAN PRIX 4 ειναι το χειροτερο Φορμουλα που εχω δει , ειναι για να πεζουνε τα μικρα παιδακια και να χαιρονται ..........Και η αλλη μαλακια του DREAMCAST χαλια ηταν και αυτο....μετα τα 100 η ταχυτητα πηγαινε αντιστροφα της ενδιξης του κοντερ ... τι να πω δεν ντρεπονται και απο χειρισμο αθλια ....Γι ΄αυτο προτεινω F1 2001 και χωρις τρακτιον κοντρολ γιατι εκει δειχνει ποιος ειναι μαγκας και οχι δαγκας........

Δημοσ.

Έχω παίξει πάρα πολλά racing παιχνίδια στον υπολογιστή και έχω καταλήξει στα εξής:

Από άποψη ρεαλισμού καλύτερο παιχνίδι για WRC θεωρώ το Richard Burns, ενώ για Formula 1 το F1 Challenge '99-'02 της EA. Ειδικά άμα κάνεις και κάποιες μετατροπές στο αρχείο *.plr τότε γίνεται τέλειο.

Φυσικά χωρίς τιμονιέρα και χωρίς να έχεις βγάλει τις βοήθειες δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς κανένα απο τα δύο παιχνίδια. Στην αρχή είναι δυσκολούτσικα αλλά μετά δεν ξεκολλάς...!

Στον υπολογιστή, αλλά και σε όλες τις κονσόλες εκτός του PS2 σταμάτησαν να βγαίνουν F1 διότι ο ΒΡΩΜΟ-BERNIE πούλησε τα δικαιώματα στη SONY για 4 χρόνια (το 2003 νομίζω)

Δημοσ.

ναί ναί !! την γνώμη σασ για το gran turismo prologue ?? το wrc 4 είναι πολύ καλήτερο απο το colin mc ray 2005. έχει δεί κανείς το burn out 3 ? φυσικά μιλάμε για Ps2

Δημοσ.

spown εισαι για καμια κοντρα σε F1 2001/2002 με ολλες της βοηθειες OFF :)

Εκει ευχαριστιέσαι παιχνιδι! και στο 100% το strength των αντιπαλλων (Απο 75% στο default)

Mclaren Rules :)

Δημοσ.

Μπορω να σου παραθεσω χρονους f1 2001..αλλα εγω το πεζω στο PS2 και οχι στο pc χωρις βοηθιτικα κυκλωματα και το σηματικοτερο χωρις τρακτιον κοντρολ ....στο παιχνιδι αυτο εχω ξοδεψει απειρες ωρες δοκιμων και εξελιξης...και πιστευω οτι ειμαι πολυ καλος ....τονιζω στο playstation2 .....

MONZA 1.15.330

A1-RING 1.06.582

MONACO 1.14.627

SPA 1.41.024

INDIANAPOLIS 1.10.684

SUZUKA 1.29.108

HUNGARY 1.08.552

AUSTRALIA 1.23.866

Αυτοι ειναι μερικοι απο τους χρονους που κανω.......Το hard το εχω για την πλακα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...