Physics_Rulez Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 mia einai i magiki lexi se 4 molis grammata : "e398" mathete na diavazete plz olokliro to thread... me 100 evro leei to paidi symfwnw me runner, afou den mporei na parei sagem giati einai apo cosmote, na paei gia to siemens.
runner1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 baxter: Ο άνθρωπος ζήτησε ένα κινητό γύρω στα 100€!Για αυτό του προτείνουμε τέτοια κινητά!Το Ε398 είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό για την κατηγορία του αλλά είναι πολύ πιο ακριβότερο!!!!!!!
kx5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 runner1 το Siemens C65 πληρή όλες τις προϋποθέσεις. baxter το Motorola E398 είναι όντως μαγικό αλλά ξεφεύγει στην τιμή
kx5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Τελική επιλογή το Siemens C65. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν
Isis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 mia einai i magiki lexi se 4 molis grammata : "e398" τιμη ομως?
runner1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Κάτσε ρε φίλε............γιατί βρίζεις το παιδί;Και γιατί να συγχιστείς δηλαδή;;;Τι σου έκανε;;; Και παρεπιπτόντως........όντως είναι καλή επιλογή για τα χρήματα και αυτά που θέλει!!Το τονίζω αυτό γιατί κοροϊδεύεις ενώ δεν πρότεινες κανένα αντίστοιχο κινητό!
the_maniac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 delta εχεις παιξει καθολου με κανενα siemens ή τα λες αυτα επειδη ετσι σου ειπαν; Γιατι εχω το cx65 5-6 μηνες.....δεν εχει κολλησει ποτε.......δεν μου χει σβησει τον καταλογο ποτε.........δεν αργει καθολου στα μενου......και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μην τρελαθουμε κιολας.....μια χαρα επιλογη εκανε το παιδι. Και για να μην νομισεις οτι ειμαι κολλημενος με τα siemens , σου λεω οτι πρωτη φορα πηρα
kx5 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 ρε φίλε είσαι βλάκας ή απλά θέλεις να με συγχίσεις; εγώ φταίω που προσπάθησα να σε γλυτώσω από την συμφορά' date=' καλορίζικο το siemens σου, πολύ καλή επιλογή, μπράβοαι σιχτιρ[/quote'] Delta και εκτός από τα παιδιά εδώ και δύο φίλοι μου έχουνε Siemens (S55 & C55) δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Όσο για το βρίσιμο To Siemens C65 ήρθε στα 140€ ακριβώς (σαν συσκευή). Ήθελες να προτείνεις κάτι άλλο?
runner1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Τρελλά κολλήματα.....!!!!Και αν ισχύει τι έκανες για αυτό;Πήγες στο service;Έκανες καμιά αναβάθμιση μόνος σου;Μπορεί να είναι 1002 πράγματα που σου κόλλαγε!!Ο κατάλογος δεν έσβησε επειδή ήταν αφόρτιστο!Μην λέμε βλακείες!Είναι σαν να λες εσύ ότι έχεις βγάλει τον υπολογιστή σου από την πρίζα και σου έσβησε ο δίσκος!!!! Δεν σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό μοντέλο;;Για αυτό σου είπα πριν να πας σε ένα επίσημο service!Αν είχε όντως πρόβλημα από την "μάνα" του τότε θα στο άλλαζαν εντελώς δωρεάν!!Και όχι να περιμένεις πόσο καιρό για..."διάγνωση" και κανά μήνα για να το πάρεις πίσω(δεν λέμε ποιες εταιρείες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία........!)!!!
brandon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 O kathenas agorazei kinito simfona me tis anages tou !! Afou to paidi ithela auta na kanei auto to kinito pou pire einai mia xara!! Ego mia zoi eixa sony ericsson kai pigena apo montelo se montelo (eixa 5-6 sony ericsson montela mexri tora) kai pote den tha tin allaza. DEN sas kribo oti molis eida to CX65 emeina anaudos !!! Ekpliktiko kinito kai i xara tou modifier. Mporeis na kaneis anabathmisi monos sou , na tropopiiseis ta eikonidia, na allaxeis ta panta sxedon sto kinito. Omologo oti an den eixa parei to k700 tha eixa parei to siemens auto.(To CX65 to dokimasa 1 mina peripou) Tora na po kai tin alitheia mou , den exo akousei kai toso poli kala logia gia ta proigoumena siemens alla auto einai entelos ipokimeniko. Eixa to Siemens ST60 gia ena mina kai auto peripou kai mporo na po oti to kinito itan men poli kalo gia kapion arxario(oraia xromata,kamera ktl ktl) alla gia ton advanced user den ekane. Auti einai i tapini mou gnomi
LupinIII Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 To kalutero kinhto se sxesh kostous-apodoshs (kai me kalh kamera) pou dokimasa paliotera htan SAGEM An doseis kati parapanw SE T610,mikro euxrhsto,sundeetai me ta panta (bluetooth kai irda)to mono kako h mikrh camera... Ta NOKIA exoun pou uperuthres einai axrhsta entelws giti tis exoun kleidwmenes kai den mporeis na steileis tipota (eikones,hxous kai java)
runner1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Όταν δεν έχουμε τι να πούμε πετάμε ένα ΑΠΑΞΙΩ!!Και η κουτσή Μαρία χρησιμποιεί αυτή τη λέξη τώρα πια!!!!Από αυτό και μόνο καταλάβαμε πολλά φίλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.