kx5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Χρειάζομαι ένα απλό κινητό, εύχρηστο με έγχρωμη οθόνη και κάμερα. Επίσης να έχει καλή αυτονομία. Όσο το δυνατόν πιο φθηνό (Μόνο συσκευή - χωρίς κάποιο συμβόλαιο). Αν κάποιος που ψάχνεται με τα κινητά έχει να κάνει κάποια πρόταση θα με βοηθούσε πολύ, καθώς έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με την αγορά των κινητών. Ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει
kx5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Καλά και τα δύο. Κάτι πιο φθηνό δεν παίζει...? Η επιδότηση είναι 100€ και ο άνθρωπος που θα το πάρει δεν θέλει να ξοδέψει πάρα πολλά επιπλέον. thxs
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 an i epidotisi einai apo vodafone des to parakatw. pistevw oti me tosa lefta den paineis tipote sygrisimo: http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod1470008&tid=
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Siemens C60 Sony Ericsson T230 ta kinita pou anaferis den exoun camera... des ligo ti zeitaei to paidi
anaxiopistos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 LG και Sagem να δει μηπως υπαρχουν μοντελα κινητων με τοσο λιγα χρηματα
Isis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 το siemens εχει καμερα. καλυτερα να παρεις το siemens c62 ομως. γυρω στα 110-130 ευρω αλλα αξιζει και με το παραπανω. και το design του απλα τελειο!
kx5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Από Cosmote είναι. Ζήταω κάτι φθηνό, ευχρηστο και καλό (+camera). Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν. Ελπίζω από αυτή τη συζήτηση να καταλάβω τι μπορώ να του προτείνω με τα ελάχιστα χρήματα. EDIT: Το SIEMENS CF62 καλό φαίνεται, είναι ευχρηστο όμως?
Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 kai go to simens to cf proteino gia ayti tin peristasi dld posa money akrivos???
kx5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δεν είναι το θέμα πόσα ακριβώς. Όσα λιγότερα γίνεται. Αρκεί να κάνει ικανοποιεί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Καλό το siemens c62, αλλά υπάρχει καμιά άλλη πρόταση? Τα NOKIA τι λένε? Είδα κάποια μοντέλα σήμερα στο Πλαίσιο αλλά είναι τσιμπιμένα και χωρίς κάμερα. Έχω ακούσει επίσης πως αντιμετωπίζουν ασυμβατότητες στη μετάδωση εικόνων & ήχων με άλλα κινητά... :roll:
runner1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Πρώτα απ'όλα το Siemens C60,62 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΑ!!!!Παίρνει εξωτερική!!! Δεύτερον,αν είναι να πάρει τόσο φθηνό κινητό και θέλει και ενσωματωμένη κάμερα τότε θα πάει να πάρει το Siemens C65.Τα + αυτού του κινητού ακόμα είναι τα 2 χρόνια εγγύηση,το καλό σέρβις και οι σπιτικές αναβαθμίσεις! Αυτό που άκουσα περί αργού μενού,για λετά και τέτοια..............αυτά είναι μπαρούφες!Ειδικά αυτό για το σβήσιμο του καταλόγο.................ΕΛΕΟΣ!!Αυτό και αν έχει ακουστεί για πρώτη φορά!!!!!Συγγνώμη φίλε Delta αλλά μου φαίνεται μόνο κινητό Siemens δεν έχεις χρησιμοποιήσει!
baxter Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 mia einai i magiki lexi se 4 molis grammata : "e398"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.