Προς το περιεχόμενο

3 προτάσεις για αλλαγή στις αγγελίες...

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με όλο το θάρρος αλλά και την εμπειρία μου από άλλα forum (π.χ. thelab.gr)

θα ήθελα να προτείνω τα ακόλουθα:

1- Οι χρήστες με λιγότερα των 50 posts να μπορούν να δούν τις αγγελίες έτσι ώστε αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι να έχει το δικαίωμα αυτό, αφού ούτως ή αλλέως πλεόν μόνο με posts γίνεται η επικοινωνία...

2- Οι κάτοχοι των αγγελιών να έχουν έναν τρόπο να τις ενημερώνουν έτσι ώστε οι υπόλοιποι να ξέρουμε τουλάχιστον ποιές είναι ανοικτές και ποιές δεν ισχύουν πλέον. (με κάποιο κουμπί ίσως που είτε να την κλειδώνει είτε να την ακυρώνει)

3- Λόγο του μεγάλου αριθμού των αγγελιών που ανοίγονται καθημερινά οι κάτοχοι τους να είναι σε θέση να <<ανεβάσουν>> την αγγελία τους κάνωντας ένα post σε αυτές...

Μπορεί να υπάρξει και ένας περιορισμός π.χ. μέχρι 2 posts...

Δεν γνωρίζω τί ποσοστό δυσκολίας εμπεριέχουν τα παραπάνω προκειμένου να υλοποιηθούν αλλά πιστέυω ότι σίγουρα θα κάνουν ποιό εύκολη την ζωή μας...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μια ψηφος και απο εμενα για τις παρατηρησεις του φιλου. Ειναι σωστα και λογικα αυτα που λεει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η 2η πρόταση θα εξεταστεί για το εφικτό της πραγματοποίησής της.

Οι υπόλοιπες 2 προτάσεις δεν εξετάζονται προς το παρόν.

Δημοσ.

αφού ήδη υπάρχει επιλογή να κανεις edit την αγγελία σου!

όσο για τo να ανεβαίνει από την μια είναι όντως καλο αυτό αλλα από την άλλη ήταν και ένα από τα βασικά παράπονα πολλών μελών στο παλιό forum.

ίσως να είναι καλύτερα χωρίς τα "up". και στην τελική παιδιά έτσι θα κοιτάμε και πέρα από την πρώτη σελίδα των αγγελιών!;)

πάντως σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει ώστε να φαίνεται αν πωλήθηκε η όχι ένα αγαθό ώστε να μην γεμίζει ο αγοραστής με περιττά pm, νομίζω ενα edit είναι αρκετό.

για τo 1 συμφωνώ και εγώ και δεν νομίζω να είναι τίποτα δύσκολο στην εφαρμογή.

Δημοσ.
Η 2η πρόταση θα εξεταστεί για το εφικτό της πραγματοποίησής της.

Οι υπόλοιπες 2 προτάσεις δεν εξετάζονται προς το παρόν.

Poly wraia...Diladi opoios den petagetai san maintanos apo dw ki apo kei gia na pei ti .al.kia tou kai na apoktisei 5.000.000 post apokleietai apo tis agelies estw kai an sto parelthon exei kanei polles kai kathola apsoges synallages me polla meli tou forum. Den thelw se kamia periptwsi na arxisw na mpainw se kathe thread pou me den me apasxolei gia na symplirwsw apla enan arithmo pou tha mou dinei access stis agelies... imarton diladi.

Den mporei kapoios na parakolouthei ta themata kai tis popseis twn paidiwn xwris na apantaei synexws.

Gia skefteite to ligo kalytera......

Filika panta...min parexigithei kaneis e...

Δημοσ.

Δεν έχεις πιάσει το νόημα στο να υπάρχουν οι αγγελίες μέσα στην Insomnia.

'Οπως είπα, η Insomnia παρέχει τις Αγγελίες ως επιπρόσθετη υπηρεσία και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ μέλη που κάνουν εγγραφή μόνο για το συγκεκριμένο forum όσο τέλειοι και να είναι στις συναλλαγές τους. Υπάρχουν άλλα sites που ειδικεύονται στο συγκεκριμένο τομέα όπως το fleamarket.gr που έχει πολλές περισσότερες επιλογές.

'Ετσι, ο χρήστης που γράφεται στην Insomnia μόνο για να βάλει την αγγελία του και δεν μπορεί πριν να συμμετέχει στα άλλα forums με 50 μηνύματα, δε με ενδιαφέρει σαν διαχειριστή αυτού του site. Ποτέ δε με ένοιαξε ο αριθμός των μελών να αυξηθεί σε βάρος της ποιότητας και χρησιμότητας του site και δεν θα αλλάξω γνώμη τώρα. To φαινόμενο να αρχίσει κάποιος να ποστάρει ανεξέλεγκτα και βλακείες ώστε να δει τις αγγελίες είναι πολύ εύκολο να καταπολεμηθεί με το vBulletin απλά δεν θα ήθελα να φανώ σκληρός από την αρχή. Αν παρουσιαστεί αυτό το φαινόμενο, θα υπάρξουν και ανάλογα μέτρα.

Σχετικά με τις προτάσεις αυτού του θέματος

1. Η επικοινωνία των μελών γίνεται με προσωπικά μηνύματα σε θέματα σχετικά με τις αγγελίες. Οπότε δεν υπάρχει καμία χρησιμότητα στο να υπάρχει το όριο των 50 μηνυμάτων, αν μπορεί να δει το forum των αγγελιών. Ερχόμαστε δηλαδή στα παραπάνω που γράφω.

2. Υπάρχει για την ώρα η δυνατότητα να κάνετε edit τις αγγελίες σας και να τις ενημερώνεται γραπτώς για τη κατάσταση τους. Εξετάζουμε ακριβώς αυτή τη περίπτωση να υπάρχει μια επιλογή με την οποία αυτόματα θα ενημερώνεται και η αγγελία και πιστεύω να υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

3. Δεν θέλω να δώσω περισσότερη σημασία στο συγκεκριμένο forum πέρα των αλλαγών που έχουν γίνει. Η πρόταση σου αυτή καταγράφεται και μπορεί να εξεταστεί στο μέλλον.

Δημοσ.

Ευχαριστώ που ελήφθησαν υπόψιν οι προτάσεις μου...

Ελπίζω να τις δώ να υλοποιούνται κάποια στιγμή στο μέλλον.

Αν μη τί άλλο να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για το forum. :)

Δημοσ.

Den 8a htan swstotero gia to 8ema twn aksiologhsewn na dinoun aksiologhseis mono oi agorastes se mia aggelia????

Epeidh to na antapodidei kapoios mia 8etikh aksiologhsh, opws ginotan sto paliotero thread mou fainetai anefikto ka8ws den einai logiko na ginei mia synallagh kai o agorasths/pwlhths na dwsei 8etikh kai o pwlhths/agorasths na dwsei arnhtikh. To idio mporei na isxysei kai gia to forum ths zhthshs.

Den kserw ti isxyei se alla fora me aggelies (thelab.gr h fleamarket) opote enhmerwste ;)

Δημοσ.

μπα εγώ νομίζω έτσι πρέπει να γίνει.

γιατί τόσο δύσκολο είναι ο ένας από τους 2 να μείνει ευχαριστημένος και ο άλλος όχι?

και αν πάρουμε την πιο συχνή περίπτωση να είναι και τα 2 μέλη ικανοποιημένα από την συναλλαγή γιατί να μην αξιολογήσουν ο ένας τον άλλον?

και οι 2 αξίζουν την θετική ψήφο αφού ήταν σωστοί στην συναλλαγή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...