rafraf24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω το internet μεσω δορυφορου και συγκεκριμενα με συνδεση μεσω της Opensky. Πρεπει ομολογησω οτι εχω μεινει πολυ δυσαρεστημενος απο την ταχυτητα. Μονο το βραδυ κατεβαζει καλα και τις υπολοιπεσ ωρες η ταχυτητα ειναι περιπου 20 kb/sec. Τελικα μαλλον θα περασω σε adsl γιατι αποδειχτηκε πολυ μουφα η συγκεκριμενη λυση.
Isis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 μα τι λες τωρα? το satelite connection ειναι οτι καλυτερο που υπαρχει. καμμια σχεση με το dsl..
Leandro Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Entaksei, eksartatai kiolas... Ego exo enan theio sto velgio pou katevazei me 300kb/s.
rafraf24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Απο τις ως τωρα εμπειρες που εχω κατα μεσω ορο τις ωρες αιχμης η ταχυτητα του download ειναι 30 - 40kb/sec ενω το βραδυ "εκτοξευεται" στα 140 kb/sec!! Ομως προκειτε για μια ακριβη λυση καθως το παγιο είναι 20 ευρω το μηνα για πακετο με 1000 ΜΒ ανα μηνα και 45 ευρω για πακετο 2500 MB....
WaVe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 μα τι λες τωρα? το satelite connection ειναι οτι καλυτερο που υπαρχει. καμμια σχεση με το dsl.. Auto isws na isxiei gia kapies alles xores, edw einai Ellada K ti thelw na pw me auto, k egw exw akousei ta xirotera gia to doriforiko internet. An einai na plironeis 45 euro to mina gia 2500MB giati na min plironeis 50 euro gia ADSL k eperiorista MB? K ase to xrimata gia to piato klp k to simadikotero mionektima oti den eisai 24wres/24wro sto net Makria apo autes tis liseis kata ti gnwmi mou
thebostonians Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Nai tha symfwnhsw me ton prolalhsanta, to doryforiko net sthn ellada einai mono ama meneis se kamia vraxonysida farofylakas
sarisn Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Wave συμφωνώ κι' εγώ μαζί σου απλά να σημειώσω ότι η αγορά πιάτου δεν είναι και τίποτα ακριβή υπόθεση. Όλα τα υπόλοιπα είναι που δεν συμφέρουν.
WaVe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Wave συμφωνώ κι' εγώ μαζί σου απλά να σημειώσω ότι η αγορά πιάτου δεν είναι και τίποτα ακριβή υπόθεση. Όλα τα υπόλοιπα είναι που δεν συμφέρουν. To kserw auto k tha simfwnisw, omws oute i energopihsi mia gramis ADSL einai tipota
tzinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 an yparxei doryforiko internet xoris limit sta posa gb mporeis na katebaseis aksizei. auta pou exo dei omos exoun ola limit ara dwro adwro. Kai ama pareis ena piato den to exeis mono gia internet alla kai gia na deis kamposes 1000des tv channels!! Me mia skystar 2 ta syndiazeis kai ta dyo. Yparxei kai tropos na katebazeis me sattelite internet xoris syndromh me kapia programata kai thn skystar mono pou den exeis elegxo tou th katebazeis. Auto pou kanei einai oth katevazei dedomena pou katebazoun alloi xrhstes kai mporei na piasei ksero go kai 400kb/sec. To afhneis kai blepeis ton disko sou gemato meta apo ligo, isos me axrhsta pragmata, isos kai me xrhshma. Toulaxiston auto exo katalabei kathos den to exo xrhsmopoisei to systhma, molis shmera parelaba thn skystar mou
rafraf24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2005 Εγω προσωπικα συντομα θα μεταβω σε συνδεση adsl μιας και ο (π)οτε εχει προσφορα για τους συνδρομητες isdn αοριστου χρονου να αναβαθμισουν σε adsl 384kbits με μινιαια συδρομη 16 ευρω το μηνα και με πακετο 2000mb. Την δορυφορικη καρτα θα την κρατησω για να βλεπω filmnet(εχω εγκαταστησει common interface μαζι με irdeto cam και συνδρομη στην nova). Κατα τα αλλα δεν αξιζει το δορυφορικο για πολλους λογους. Απλα παραθετω μερικους:΅ 1) Τις ωρες αιχμης που οι χρηστες ειναι πολλοι η ταχυτητα πεφτει πολυ σε μερικες περιπτωσεις προσεγγιζει και αυτη ενος απλου isdn! 2) Πληρωνεις 2 παγια. Ενα για τον επιγειο παροχεα(για το upload) και ενα για τον δορυφορικο(για το download) 3) Πακετα μονο με ογκοχρεωση και ακριβα 4) Χρειαζονται 2 login καθε φορα, ενα για να συνδεθεις στο ιντερνετ μεσω pstn η isdn ενα δευτερο login για το δορυφορικο, κατι που σημαινει πολυς χρονος 5) Οταν δεν εχει καλο καιρο δεν εχει καλη ληψη σηματος με συνεπεια να πεφτει η ταχυτητα η ακομα και να μην επικοινωνει καθολου με το δορυφορο
romas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 paidia to doryforiko den aksizei....den einai katholou ma katholou stathero...ti to syzitame twra,i adsl einai pio aksiopisti pros to paron...
WaVe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 paidia to doryforiko den aksizei....den einai katholou ma katholou stathero...ti to syzitame twra,i adsl einai pio aksiopisti pros to paron... Exw diavasei arketa pragmata apo xristes pou tin exoun patisei me to doriforiko. Edaksi den lew pws tin ADSL einai ola telia, k ekei exeis provlimata opws to pOTE alla pou kapote diorthonode. Alla me to doriforiko internet den mporeis na kaneis arketes fores tipota, opws otan brexi..
kazantgis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Μπορειτε να με ενημερωσετε και μενα τον αγραμματο πανω σ'αυτο το θεμα ρε παιδια? Υπ'οψιν οτι στην περιοχη μου η συνδεση με Adsl ειναι μακρινο ονειρο. Εγω διαθετω Isdn . Διαθετω φυσικα και δορυφορικα συστηματα. Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να με ενημερωσετε πρωτα απ'ολα μαλλον συγκριση τιμων δορυφορικου ιντερνετ με Isdn συνδεση. Με ποιον δορυφορο και ποια συχνοτητα γινεται συνδεση και ποια ειναι η διαδικασια. Τελικα για εναν ερασιτεχνη που θελει να περναει λιγες ωρες στο ιντερνετ συμφερει η δεν συμφερει.Αυτα που διαβασα παραπανω με απογοητευσαν αλλα εχω ISDN ενω εσεις ADSL. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-NetHawk- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Καλησπερα.Εχω προβει σε επικοινωνια μεσω προσωπικου μηνυματος με τον rafraf24 για τον εξης λογο:"Απο τις ως τωρα εμπειρες που εχω κατα μεσω ορο τις ωρες αιχμης η ταχυτητα του download ειναι 30 - 40kb/sec ενω το βραδυ "εκτοξευεται" στα 140 kb/sec!! Ομως προκειτε για μια ακριβη λυση καθως το παγιο είναι 20 ευρω το μηνα για πακετο με 1000 ΜΒ ανα μηνα και 45 ευρω για πακετο 2500 MB....".Ηθελα να μαθω πως πετυχαινει τοσο υψηλες ταχυτητες τοσο τις ωρες αιχμης οσο και τα βραδια(γιατι ειναι συνδρομητης στην ιδια εταιρεια sat-internet που ειμαι και εγω αλλα εγω πιανω μονο 10-20 τις ωρες αιχμης και 50-80 τα βραδια!)...Αργοτερα ομως γραφει:"1) Τις ωρες αιχμης που οι χρηστες ειναι πολλοι η ταχυτητα πεφτει πολυ σε μερικες περιπτωσεις προσεγγιζει και αυτη ενος απλου isdn!".Πες μου ρε φιλε μου rafraf γιατι παω να σκασω!!Πιανεις τετοιες ταχυτητες ναι ή οχι??(γιατι μεχρι τεχνικο εχω καλεσει να μου βρει καλυτερα το δορυφορο!!! Για να πω και εγω(για αλλη μια φορα) τη γνωμη μου για το θεμα: 1)Βραδυ και μετα απο την εμπειρια μου δεν συγκρινεται με dsl.Αντε πιασε 80kb/s με dsl(μιλαμε για προσιτη γραμμη dsl οχι καμια 1024) 2)Δυο παγια?Οποτε θες παιρνεις μια νετκαρτα και ησυχαζεις. 3)Πακετα με ογκοχρεωση?Οχι ακριβως.Με ογκοπεριορισμο.Δηλαδη για συγκεκριμενο ογκο σου δινουν εγγυημενη ταχυτητα.Περα απο αυτο τον ογκο συνεχιζεις και κατεβαζεις αλλα οχι με εγγυημενη ταχυτητα. 4)Οσο για το χρονο...Ειναι πολλα 1-2 λεπτα παραπανω για να συνδεθεις στο ιντερνετ? 5)Με τον καιρο δεν μου εχει συμβει ποτε.Ουτε πτωση ταχυτητας ουτε να μην επικοινωνει.Ακομη και με την κακοκαιρια της προηγουμενης κυριακης που γινοταν χαμος εξω εγω το βραδυ ειχα σταθεροτατη και πολυ καλη ταχυτητα. Αυτα.Φιλικα παντα δεν εχω διαθεση να θιξω κανεναν.
sub Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 oute ego exo dinatotita gia adsl... exo omos mia kartoula satspeed easy me 25 euro pou mou dinei peripou 10 ores doriforikou internet..Taxitites.. 30-40 ores aixmis kai 80-100 to vradi.. Ok..den mporo na katevaso tainies kai oloklira games opos me tin adsl alla otan otan thelo na katevaso enan driver 20mb kano 5 lepta kai oxi 3 ores pou ithela prin me tin psdn!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.