africa_twin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Γειά χαρά σε όλους! Προσπαθώ να κάνω νέο Partition (25GB) στον 40GB δίσκο C ο οποίος περιέχει το λειτουργικό WIN XP SP2 GR Χρησιμοποιώ το Partition Magic 8 και όταν μετά την διαδικασία κάνει επανεκίνηση μου βγάζει το εξής μύνημα σφάλματος: Error 27 Cannot lock drive While executing Batch Τι δεν κάνω σωστά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Για κανε ενα defrag στο δισκου σου.Μου εχει τυχει κατι τετοιο και ετσι το αντιμετωπισα.
africa_twin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Φίλε Gianni το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν ... Υπάρχει άλλος τρόπος να μην κάνω format και να χωρίσω τον δίσκο C με το λειτουργικό σε 2 partition?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Τι να σου πω φιλε μου...Παρα πολλες φορες εχω χωρισει δισκο χωρις προβλημα.Δεν νομιζω να κανεις εσυ κατι λαθος αλλα κατι αλλο συμβαινει.Αλλο τροπο δεν ξερω για partition.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Για δοκίμασε να αλλάξεις το JUMPER από "cable select" σε "Master".
africa_twin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μετά από 4-5 μέρες ταλαιπωρίας έκανα format + partition από το CD εγκατάστασης και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.