Προς το περιεχόμενο

1(synexomeno) background se 2 othones

morpheous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
borw na valw ena sinexomeno background se 2 othones? dil na ftiaksw ena 2560x768 kai na to valw?

Δεν είμαι σίγουρη αν καταλαβαίνω σωστά τί είναι αυτό που ζητάς με το background...

Αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να το κόψεις στα 2 και να βάλεις το μισό στην μια οθόνη και το άλλο μισό στην άλλη; cris_biggrinlove.gif

episeis an borw na exw diaforetiko se kathe mia....

Και πάλι δεν είμαι σίγουρη τι θέλεις... Αλλά γιατί να μην μπορείς; eusa_silenced.gif

Αν έχεις XP, ίσως να γίνεται με κάποιο tweak...

Κάποτε είχα πετύχει ένα που νομίζω ότι έκανε αυτήν τη δουλειά αλλά δεν το θυμάμαι. eusa_silenced.gif

Δημοσ.

einai aplo thelw mia eikona na pigenei apo thn mia othonh sthn allh na sinexizete dil...twra to mono pou borw na kanw einai na exw mia eikona background idia kai stis 2 othones....

to defero einai apla na exw to image.jpg stin mia othonh san background kai to image2.jpg sthn allh....

Δημοσ.

Ποια καρτα εχεις (Nvidia η ATI) και με ποιο τροπο χωριζεις το Desktop σου ? Αν πχ εχεις Nvidia και εχεις ενεργοποιημενο το DualView δεν μπορεις να το κανεις, μια και οι ρυθμιση για background ειναι μονο μια. Αν το γυρισεις σε vertical (χλωμο) η horizontal span, θα μπορεσεις να βαλεις ενα background πχ 2048x768 που θα κανει αυτο που ζητας, αλλα δημιουργουνται αλλα προβληματα (μερικα dialog boxes που ειναι φτιαγμενα να εμφανιζονται στο κεντρο του desktop θα σου βγαινουν μισα στη μια οθονη και μισα στην αλλη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...