Προς το περιεχόμενο

ANASTASH! hrthe to SLI sthn xwra mas!

Dj_Grego

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sto plaisio leei oti ipostirizi 2ata+ 4 sata kai kai sto eshop me -10 euro

soy dini 4 extra sata diladi 8 sata kai 2 extra ata ......

eshop :

Υποστήριξη δίσκων: 4 x UltraDMA 133, 8 x Serial ATA . Δυνατότητα λειτουργίας RAID 0/1,RAID 0+1 και JBOD.

plaisio : IDE / SATA : 2 / 4

pios isxiei ?

Δημοσ.

exo mia aporia :

ti cpu einai 800kati mhz to motherboard ta idia

me tis mnimes pou einai 400mhz ti kanoume ?

leo min einai kati paromio me tin periptosi mou :

athlon xp 2100+ (266mhz)

mobo 400mhz

ram 400mhz

doulebi olo to sistima 266mhz

Δημοσ.

Μια ερώτηση, η ASUN A8N SLi τί διαφορά έχει απο την ASUN A8N SLiDELUXE εκτός από το dual gigabit LAN ;

Γιατί από όσα έχω δει, η διαφορά τιμής είναι ~30€ και εμένα το dual gigabit δε με ενδιαφέρει καθόλου

Δημοσ.

pseira,

απο το site της asus

Dual RAID (deluxe)

The nForce4 chipset incorporated four Serial ATA and two parallel connectors with high performance RAID functions in RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 and JBOD. The Silicon Image controller provides another four Serial ATA connectors for RAID 0, RAID 1, RAID 10, and RAID 5 functions. The A8N-SLI Deluxe is the ideal solution to enhance hard disk performance and data back up protection without the cost of add-on cards.

vs

NV RAID

The nFORCE4 chipset incorporated four Serial ATA and two parallel connectors with high performance RAID functions in RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 and JBOD.

Δημοσ.

Α ωραία δηλαδή επιτέλους θα μπορώ να βάλω εκείνους τους 8 δίσκους που έχω και κάθονται....Τι λέτε μωρέ; :)

Aπο Γερμανία βρήκα το απλό A8N SLi 117? και το Deluxe 148?...Ήθελα το MSI Diamond αλλά βγαίνει ακριβό...Βγήκε όμως και MSI Platinum SLi που είναι πιο φτηνό...

Τι προτείνετε από τα 2? Asus ή MSI?

Δημοσ.

Δεν περιμένετε λίγο ακόμα να βγει και το DFI; Αν όντως χρειάζεστε SLI δεν νομίζω να σας ενοχλήσει το γεγονός ότι στοιχίζει ?50-60 παραπάνω, όντας όμως το κορυφαίο nForce4 Ultra board μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Οχι είναι ενα μαγαζί στο Μόναχο που είναι κοντά εκεί που θα μένω, και έβαλα εναν φίλο και πήρε τιμές! Μέχρι τότε θα δω με ποιον επεξεργαστη θα το συνοδευσω το motherboard.

Το ΜSI Platinum SLI βγαίνει στο ίδιο μαγαζί, 168? ενώ το Diamond 195?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...