Προς το περιεχόμενο

Απορία σχετικά με Star Wars.

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμας πάντος που δεν τα παίζουν πια (και εγώ τα είχα δει στην Tv μικρός και δεν θυμάμαι και πάρα πολλά). Θα ήταν γ@μ@το να παίξουν το 4, ειδικά τώρα που βγαίνει το 3.........

Δημοσ.
Οι ταινιες και τα επεισοδια ειναι σαφως καλυτερο να τα αντιγραψεις απο την τηλεοραση παρα απο ενοικιασμενες βιντεοκασσετες .

Την διαφορα πιστευω οτι την καταλαβαινουμε ολοι .

Δεν εννοούσα να τις γράψεις από βιντεοκασσέτες αλλά από DVD :)

Δηλαδή τις άλλες ταινίες που παίζει η TV δεν μπορείς να τις νοικιάσεις;

Ή μήπως όλοι φτιάχνουν "αντίγραφα ασφαλείας" από τις νοικιασμένες ταινίες;

Όλες μπορείς να τις νοικιάσεις αλλά δεν αξίζουν όλες το ίδιο με την πρώτη τριλογία του Star Wars ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω μαζέψει σε DVD την αρχική τριλογία σε special ΚΑΙ στην original έκδοση ripper από laserdisc:) Ότι πρέπει για τη συλλογή μου δηλαδή:):):)

Δημοσ.
Όλες μπορείς να τις νοικιάσεις αλλά δεν αξίζουν όλες το ίδιο με την πρώτη τριλογία του Star Wars ;)

Δε διαφωνώ καθόλου. Γι'αυτό άλλωστε αγόρασα το κουτάκι με τα DVD μόλις κυκλοφόρησε.

Όταν όμως λές ότι "με 5 ευρώ τις νοικιάζεις από το video club της γειτονιάς και τις γράφεις, πράγμα που σημαίνει ότι και να τις δείξει η τηλεόραση δεν θα τις δει κανείς" εννοείς ότι όλοι αντιγράφουν τις νοικιασμένες ταινίες;

Εγώ πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία που νοικιάζει, δε βλέπει ούτε τα extras ενώ οι περισσότεροι "χαλιούνται" με το letterbox και θα ήθελαν να βλέπουν την ταινία να γεμίζει ολόκληρη την οθόνη, οπότε αν κάποια στιγμή τις έβαζε κάποιο κανάλι, θα ήταν και χαρούμενοι που γλύτωσαν τα 5 ευρώ της ενοικίασης.

Δημοσ.

Εννοώ τις ποιοτικές ταινίες γενικότερα (οι οποίες μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο βέβαια) τις οποίες αξίζει να έχουμε στη συλλογή μας.

Άσε που δεν συγκρίνεται η ποιότητα της τηλεόρασης με αυτή του DVD ;)

Δημοσ.

Και πάλι δε διαφωνώ, αλλά μην το γενικεύεις. Αν γιά σένα και γιά μένα έχει νόημα το να συλλέγουμε DVD με τις ταινίες που θεωρούμε αξιόλογες, γιά τον περισσότερο κόσμο η έννοια του "συλλέγω DVD" σημαίνει "αγοράζω 5-10 εφημερίδες και περιοδικά την εβδομάδα γιά τα DVD που μοιράζουν". Δε λέω, κι εγώ το κάνω αυτό κάποιες φορές (ανάλογα με τα DVD που δίνουν), αλλά έχω και καμιά 500αριά original DVD, και αυτά είναι που θεωρώ συλλογή.

Και σε διαβεβαιώ ότι ακόμα και αν όλος ο κόσμος είχε νοικιάσει τα DVD της τριλογίας, αν κάποια στιγμή προβληθεί στην TV θα κάνει πολύ καλά νούμερα (εκτός αν πέσει πάνω σε κανένα fame sorry :P)

Δημοσ.

Ναί. Είχαν παιχτεί στο Mega κατά τη δεκαετία του 90 και περίπου μέχρι το 1997-1998. Μετά το Filmnet προφανώς πήρε τα δικαιώματα και τα προέβαλε τα 4-6 το 2001-2002 και 1. Το Episode II το δείχνει και τώρα.

Δημοσ.

Το Επισόδιο ΙΙΙ έρχεται στην Ελλάδα στις 20/5(Ελλαδάρα στην Αμερική 19 και εδώ 20)Αν είσασταν Σαλόνικα σε ποιό σινεμά θα πηγαίνατε να το δείτε? Από άποψης επιδόσεων, ποιότητας εικόνας-ήχου. Αναμένω!

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν έρθει με το καλό το ΙΙΙ θα το δω στο καινούργιο Ster στον Άγιο Ελευθέριο ;) Από ότι έχω ακούσει από άτομα που έχουν πάει είναι μακράν το καλύτερο αυτή τη στιγμή :D, και είναι και 1 χλμ από το σπίτι μου :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...