_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Γιατί οι συγκεκριμένες ταινίες δεν παίζονται στην tv? Μάλιστα πριν αρκετό καιρό διαφήμιζε το Filmnet,πως "για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.." επειδή θα έδειχνε κάποιο επεισόδιο.
sarisn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μα έχουν παιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Άσε που πλέον με 5 ευρώ τις νοικιάζεις από το video club της γειτονιάς και τις γράφεις, πράγμα που σημαίνει ότι και να τις δείξει η τηλεόραση δεν θα τις δει κανείς...
The_Judas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δεν θυμάμαι να έχουν παιχτεί ποτέ τα Star Wars στην τηλεόραση τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια. Ισως να είναι ακριβά τα δικαιώματα αναμετάδοσης και αναπαραγωγής.
tzoykas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Oxi apla einai akriba. Apla apagoreuotan na paixtoun sthn tv .....
grigas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά...εγώ τα παλιά Star Wars τα έχω δει στην TV....
Typhoon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ναι όντως τα Episodes 4-6 είχαν παιχτεί κάποια εποχή για 2-3 φορές το καθένα αλλά πολύ παλία στις αρχές τις ιδιωτικής τηλεόρασης. Μετά σταμάτησαν, πιστεύω λόγω δικαιωμάτων αφού μετά η Lucasfilms έβγαλε τα special edition και μετά την καινούργια τριλογία.
dim_b Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Μα έχουν παιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Άσε που πλέον με 5 ευρώ τις νοικιάζεις από το video club της γειτονιάς και τις γράφεις, πράγμα που σημαίνει ότι και να τις δείξει η τηλεόραση δεν θα τις δει κανείς... Δηλαδή τις άλλες ταινίες που παίζει η TV δεν μπορείς να τις νοικιάσεις; Ή μήπως όλοι φτιάχνουν "αντίγραφα ασφαλείας" από τις νοικιασμένες ταινίες;
paschalia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Οι ταινιες και τα επεισοδια ειναι σαφως καλυτερο να τα αντιγραψεις απο την τηλεοραση παρα απο ενοικιασμενες βιντεοκασσετες . Την διαφορα πιστευω οτι την καταλαβαινουμε ολοι .
theoritikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Εγω θυμάμαι πως πολύυυυυυυ παλιά (πριν το 1990!) είχε παιχτεί κάποιο επεισόδιο σε ξένο σταθμό, αλλά δεν ξέρω σε ποιόν.
kx5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ακόμη ψάχνω να βρω τα παλιά επεισόδια που είχαμε δει πριν πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Νοίκιασα τα Episodes IV,V,VI και ξενέρωσα με τις επιπλέον "ψηφιακές προσθήκες/αλλαγές"!!!! (μετά από αυτό κατάλαβα το αστείο στο επεισόδιο 609 του South Park... )
proud_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 εχουν παιχτει ολα τα επεισοδια 4-6 παρα πολλες φορες απο την αρχη της ιδιωτικης Tv μεχρι το 1998. οταν βγηκαν οι επανεκδοσεις ακριβυναν αποτομα και τα δικαιωματα. υπενθυμιζεται οτι μεχρι τα μεσα της 10ετιας 90 τα πιο πολλα καναλια εδειχναν χωρις να πληρωνουν δικαωματα μεχρι που μας εβαλαν χερι οι αμερικανοι γι' αυτο
atoncon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Aπλα ο Lucas νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα αρ....ια.Μια με τα Indiana την αλλη με τα Starwars την αλλη με THX......EEEE nisafi pia....Ποιος νομιζει οτι ειναι ο ΖΟΥΓΚΛΑΚΟΣ του Κινηματογραφου...?
tzoykas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Να διορθώσω κάτι που έγραψα. Δεν είχε ο Lucas τα δικαιώματα εκμετάλλευσης για την ταινία του. Η εταιρία τα είχε. Απλά ο Lucas είναι ο ΜΟΝΟΣ που ξέρω να έχει τη διορατικότητα οτι αυτό που θα φτιάξει θα έχει τόση απήχηση μελλοντικά ώστε να πει στην εταιρία: "Εσείς πάρτε τα δικαιώματα της ταινίας και εγώ θα πάρω τα δικαιώματα από όλα τα παρελκόμενα" (κουκλάκια, παιχνιδάκια κτλ). O Lucas είχε συμφωνήσει τότε να χρηματοδοτηθεί για την ταινία με αντάλλαγμα να μην έχει αυτος προσωπικά τα δικαιώματα για τις προβολές. Έκανε αυτό που έκανε και τους τη φόρεσε κανονικά ... :twisted: H εταιρία πούλησε ταινίες και αυτός όλα τα υπόλοιπα. Ο γρίφος της εβδομάδας: Ποιός έκανε ποιο πολλά λεφτά;
Gary Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 ο Lucas έβγαλε γύρο στα 4.000.000.000 $$ απο τα κουκλάκια και όλα αυτά ...
MKaragia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Προσωπικά τις έχω δει 2-3 φορές όταν ήμουν μικρός στην τηλεόραση (τέλος δεκαετίας 80 αρκές δεκαετίας 90). Μετά εξαφανίστηκαν, μάλλον όντως λόγω της special έκδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.