georgiadis panagiotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Έχω την 3d-club 9600xt εγώ και ένας φίλος.Πολλές φορές κατά την εκκίνηση ή και στη συνέχεια όταν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα εμφανίζει κόκκινα και πράσινα στίγματα σε όλη την οθόνη και πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για επανέλθει.Όλα αυτά χωρίς overclocking.Ξέρει μήπως κανείς τι συμβαίνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Νέους drivers έχεις δοκιμάσει ; Με το ίδιο μοντέλο αλλά σε Asus είχα και εγώ και μόλις έβαλα νέους drivers λύθηκαν όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 φιλε την ίδια κάρτα έχω. υποπτεύομαι πως όπως και σε μένα (δυο φορες την επέστρεψα την κάρτα και μου ήρθε νέα από τo service) έχει πρόβλημα τo σύστημα ψύξης. άκουσον άκουσον ήταν δυο φορες ελαττωματικό τo ανεμιστιρακι της κάρτας μου!!! μάλιστα στην δεύτερη ξεκόλλησε εντελώς σε κάποια φάση. διάβασε και εδώ να δεις τα χαλια τις club-3d http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=92834 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxim5000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 διάβασε και εδώ να δεις τα χαλια τις club-3dhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=92834 Έχω την 9600 pro (Club 3d).Η προηγούμενη κάρτα μου ήταν η ΜΧ 440 Chaintech ... Oι διαφορά σε επιδόσεις είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ .. Ωστόσο όμως το ανεμιστιράκι της ΑΤΙ είναι χύμα στο κύμα ..Δεν έχει ούτε ένα προστατευτικό απ'έξω ... Αντίθετα με την ΜΧ .... Και είχα καλή εντύπωση για Club 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Kαι εμενα σε 3d club 9600pro mou kanei kati paraxena pixeliasmata kamia fora kai me restart xekolaei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 same problem here! με τους τελευταιους Ω ολα καλα ως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 egw me 9600xt asus kanena provlima. oute me palious drivers. mallon ftaiei i 3d club gia katevase teleftaious drivers na deis.... Pantws an den diorthwthei to provlima pigaine tin pisw oso einai stin egyisi. mporeis na tin epistrepseis kai na zitiseis na sou epidotisoun me ta idia xrimata ena allo proion apo to idio magazi kai na pareis ena allo modello isws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathachamp Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Και ένας φίλος μου έβαλε την Club3d 9600Pro και έχει ανάλογα πιξελιάσματα.Μακρια...Μάλιστα,του είχα πει να βάλει Gigabyte,αλλά μου είπε πως δεν υπήρχε και με ρώτησε αν θα υπήρχε πρόβλημα.Εγώ φυσικά,μην γνωρίζοντας τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα,του είπα "Όχι μωρέ,όλες ίδιες είναι πάνω κάτω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.