Προς το περιεχόμενο

Not Pron

Dyolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://deathball.net/notpron/

Διαφημίζεται σαν ο δυσκολότερος γρίφος σε όλο το net... Μάλλον έτσι είναι ;)

ΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ! Μην το δείτε αν δεν έχετε υπομονή, μάλλον θα νευριάσετε. Αλλιώς ετοιμαστείτε για χοντρό κόλλημα.

Εγώ είμαι στην 20η εικόνα και υπάρχουν συνολικά 80 γρίφοι, πανδύσκολοι, ξεχωριστοί και κυρίως πανέξυπνοι.

Ψύχωση!

Δημοσ.

Στο 2ο τι γινεται ? παω να ανοιξω την πορτα και λεει trick me... Ακουμε μου εβγαλε να κατεβασω ενα αρχειο mp3 αλλα δεν το κατεβασα.. μηπως αυτο το αρχειο mp3 σχετιζεται με τον γριφο ?

Δημοσ.

hints :

1. Στις περισσότερες σελίδες, παίζει μεγάλο ρόλο το URL της σελίδας

2. Απο ένα σημείο και έπειτα, πολλά στοιχεία κρύβονται στο source code της σελίδας

3. Σε αρκετούς γρίφους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εξωτερικά προγράμματα, π.χ Photoshop, τον sound recorder των Windows κτλ.

4. Θέλει υπομονή και χρόνο! Αν δεν διαθέτετε τίποτα από τα 2, θα εκνευριστείτε

Το 4 πχ θέλει photoshop. Αυξήστε το brightness της εικόνας και παρατηρείστε το κομοδίνο. Τι είναι γραμμένο πάνω του;

Δημοσ.

Εγω πάντως έχω πορωθεί με αυτό σε τέτοιο σημείο, που δεν παίζω άλλα games...

Βέβαια τα hints τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά αλλά ακόμα και έτσι είναι διασκεδαστικό :)

Δημοσ.

saxon ελπίζω να βλέπεις την σελίδα σε explorer αλλιώς δεν θα μπορέσεις να την περάσεις...

Βρήκες τι εννοεί με το he went DOWN the hill? Αν όχι, από εκεί θα ξεκινήσεις. Παρατήρησε πολύ καλά την σελίδα.

Αν βρείς αυτό που πρέπει, είσαι πολύ κοντά στο να λύσεις τον γρίφο. Απλά θα πρέπει να δοκιμάσεις ALTernative λογική ;)

Δημοσ.

α και κατι αλλο, δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα λεει οτι μερικοι γριφοι δε δουλευουν με mozilla κτλ.. αρα χρησιμοποιηστε IE :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...