Προς το περιεχόμενο

Μείωση στροφών 2pin fan 12",2500RPM

thcp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν ανεμιστήρα 12" και 2500RPM μέσα σε τροφοδοτικό (QTech) και πρέπει όπως και δήποτε να μειώσω τις στροφές του γιατί ακούγεται σαν Ντακότα (ΤΜ). Υπ'όψην, έχει και led-άκια πάνω, οπότε πολύ μείωση τάσης δεν παίζει, για αισθητικούς λόγους και μόνο.

Παλιότερα τον είχα βάλει σε σειρά με έναν άλλο 12" αλλά χωρίς leds και έπαιζαν σούπερ, στις 500-1000 στροφές και μάλιστα τα led-άκια αναβοσβήνανε, πράγμα που προτιμώ.

Το θέμα είναι ότι ο άλλος είναι 3pin ενώ ο διάφανος με τα λεντς είναι 2pin... Πως να ρίξω τον 2pin?

Ξέρει κανείς γιατί συνέβαινε αυτό και πως μπορώ να το καταφέρω αλλά χωρίς να βάλω τον δεύτερο ανεμιστήρα; Παίζει πρόβλημα χώρου...

Δημοσ.

mia aplh lysh na xamhlwseis tis strofes se ena fan 12v einai na ton douleveis me 7v.

an apo ena molex tou dwseis sto kokino +12v kai sto mayro +5v apo thn diafora exeis ta 7 v pou 8eleis.mia alh lysh einai na agoraseis ena ry8misth strofwn gia ena fan ~5 euro

Δημοσ.

Μάλλον 12cm εννοεί , αλλιώς δεν θα χώραγε μέσα στο τροφοδοτικό.

Μέθοδοι υπάρχουν πολλές , διάλεξε : http://www.cpemma.co.uk/

Προσωπικά έχω βάλει ποτενσιόμετρα , τρύπησα ένα κάλυμα 3.5" και έτοιμο το rheobus.

Δημοσ.

Ο δαίμονας του πληκτρολογίου με καταδιώκει... Είπαμε, σε τροφοδοτικό το θέλω, όχι κλιματιστικό! :-)

Ευχαριστώ για το link και τις απαντήσεις σας, βρήκα χώρο να βάλω και τον δεύτερο ανεμιστήρα, οπότε τώρα θα αναβοσβήνει κιολας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...