Προς το περιεχόμενο

The Punisher

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις το <<αγορασα>>.Βασικα υστερει πολυ σε γραφικα απο HL2,Chronicle of the Riddick αλλα παιζεται ευχαριστα.Πολυ βια και απειροι τροποι εκτελεσης που δημιουργουν μεγαλο ενδιαφερον.Προσωπικα μου θυμιζει Max Pain και για αυτο μου αρεσε πολυ.Απο τα λιγα game που σεβεται τον πρωταγονιστη του (οπως και το Riddick) σε αντιθεση με την ταινια που ηταν μαπα.

Δημοσ.

Tha to ...agoraso kai ego kapoia stigmi :P....

Pantos tha symfoniso i tainia itan megali mapa... ax auto to lollywood.

Aia, prospathise na breis to "proto" The Punisher movie, me ton Dolph Ludgren (lol einai o typos pou ekane ton "rosso" sto Rocky 4, poly pio omo kai parakmiako apo auti ti holywwodiani aidia :D

Δημοσ.
re paides de pistevw na lete gia to the punisher tis marvell me tous tom jane kai john travolta..!

i tainia einai epos LEME!

Αν αυτος ηταν ο punisher εγω ειμαι ο spiderman...Το παιχνιδι πολυ βια...18+ οπωσδηποτε...εχω δει πανω απο 20-30 διαφορετικους τροπους εκτελεσεων...

Οσο για την ταινια nuxx μαλλον δεν θα την δω μην παθω οτι επαθα με το καινουργιο punisher...Βλεπεις κοιμαμαι και χωρις βοηθεια :)

Δημοσ.

file mou Aia, me xereis tora... den tha sou proteina kamia apati. ena grigoro search sto eMule px. ante na sou parei misi mera sti xeiroteri na to exeis. Loipon, an goustareis pou kai pou b-movies, i kalogialismena b-movies (p.x. Kill Bill), chop-chop diladi, kai kanas dialogos pou kai pou, des to Punisher pou sou leo http://www.allmovie.com/cg/avg.dll?p=avg&sql=1:39669 omo kai "pesmeno" :D

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε, μου θυμισε σε αρκετα σημεια τα καλα κομιξ του και το Max Payne.

nuxx, ποιος ο λογος να μας λες εδω για τις ταινιες ;(...)

Δημοσ.

Λοιπον μολίς κατεβει το Saw θα το εχω στα υποψην για d/l. Ελπιζω μονο να τιμωρει πολυ κοσμο μεσα.Επισης καλα λογια εχω ακουσει για το oldboy αλλα δεν θα μπορω να συγχρονισω τους υποτιτλους :)

Fotografos δεν πειραζει να γινεται και λιγη κουβεντα που και που...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...