billpeppas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Ήρθαν νέα "hot hardware". 3 WinChester CPUs [ 2 Athlon 64 3200+ , 1 Athlon 64 3500+ ]. Βεβαίως όπως συνηθίζω , ξέχασα να πάρω μερικά "χρήσιμα" πράγματα. [ όπως μνήμες ] { είχα ξεχάσει ότι την μια Corsair που είχα αραχτή στην Λαμία μου την βουτήξαν μέσα από το ίδιο μου το σπίτι } , και βρέθηκα να κάνω δοκιμές με μια Corsair XMS3500C2 512MB με Winbond BH-5 [ τις μνήμες που δεν γουστάρει καθόλου το MSI ]. Έτσι οι παρούσες δοκιμές είναι με Single Channel , και την RAM σε gay* timings [* copyright by ThReSh 18-11-2004 ] , στα 360MHz με timings 2.5 - 4 - 4 - 9 Το Overclock αυτό είναι με Default τάση [ και μάλιστα Undervoltaged... ] { η Default του WinChester είναι 1.4V } , με την μαμά ψύκτρα. Οι temps παρόλα αυτά μένουν πολύ χαμηλά. Αυτή την βδομάδα "στρώνω" τον 1 3200+. Ας δούμε λίγα πράγματα...
planetman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Αν είναι σταθερός σε αυτή τη συχνότητα με τόση τάση, είναι θεϊκό κομμάτι νομίζω! Τί εβδομάδα είναι;
billpeppas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δεν μου περισσεύει καμία CPU φίλε μου. Αν δεν βρίσκεις , μπορώ να σου φέρω [ καινούργια εννοείται ] CPU. Μιλάμε για σταθερό σύστημα. Όχι για Max Post , etc. Για τις εβδομάδες / stepping μην παιδεύεσαι. Δεν σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο. Η CPU για την οποία μιλάμε είναι 50ης εβδομάδας, [ από USA ήρθε ] Ο άλλος 3200+ είναι 47 εβδ. , και clockάρει εξίσου καλά [ πάνω κάτω στα ίδια είναι ].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.