Προς το περιεχόμενο

msi 925xe neo platinum help

Joykiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pira ayto to mobo kai enan 3.4 kai antimetwpizw ta exis probs :

1)evala windows xp pro en me sp1 enswmatomeno...sto device manager mou bgazei ena erwtimatiko gia kapoio pci device to opoio den mporw na vrw me tpt ti einai.i moni pci einai i x600xt pou evala apanw kai tpt allo.

2)den vlepei tin karta ixou oute me azalia mode oute me ac97 mode.katholou.

3)den mporw na setarw ton controller pou exei xtra gia ide channel 2 kai 3 wste na vlepei panw sto 2 enan master enan slave.sto ide 1 exw ena dvdr kai sto sata 1 ena 120 pou einai o kentrikos.sta windows meta apo rythmisi na paizoun ola mazi (enhanced mode) vlepei ton sata to dvdr kai ton master tou ide channel 2 (80gb) alla oxi ton slave (40gb) ton opoio omws deixnei oti vriskei sto bios.

parakalw opios kserei kati na boithisei giati exw piesi xronou.eyxaristw.

p.s. yparxei periptwsi epeidi einai palia ekdosi winxp kai den eixan bgei pci-e tote na min ta vlepei?

Δημοσ.

nai alla otan tou lew na psaksei apo to cd den vriskei ton driver ama paw apo manual path pali to idio...einai sigoura kati enswmatwmeno giati sou lew mono tin vga exw apo kartes ara...ti na kanw?drivers na perasw dn mporw giati mou leei oti dn vriskei to hardware..

Δημοσ.
nai alla otan tou lew na psaksei apo to cd den vriskei ton driver ama paw apo manual path pali to idio...einai sigoura kati enswmatwmeno giati sou lew mono tin vga exw apo kartes ara...ti na kanw?drivers na perasw dn mporw giati mou leei oti dn vriskei to hardware..

Την κάρτα ήχου την βλέπει καθόλου στο device manager? Αν δεν την βλέπει, τότε 99% αυτή είναι η άγνωστη συσκευή.

Μήπως στο CD, έχει τους drivers της κάρτας ήχου συμπιεσμένους ή με δικό τους πρόγραμμα setup και γι' αυτό δεν βρίσκει τον driver όταν κάνεις manual driver installation από το device manager?

Δημοσ.

an tin blepei tin karta kai den boreis na kleiseis tin karta apo ta windows dioti kai apo to bios na tin kaneis disabled pali tin blepei sta windows,tote ti kaneis???

to bios update den ekane tipota

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...